THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 March 2010

Hadiah Yang Terlewatkan...

Hadiah yang terlewatkan yang tak disangka- sangka ini telah dihadiahkan pada aku oleh Kak Surani ... many thanks kakak yang shomel.....sesungguhnya aku sangat berbesar hati menerima hadiah ini...suka suka sangatttttttt.......

Hadiah ini sempena hari pertunangan aku yang dah lepas hari tu...alahai kak tunang pun kasi hadiah yerk.....tapi nanti kawen hadiah lagi besar tau...hhihihi...buleh??...excited sangat ni tengok hadiah ni...teruja giler...hati terus tumbuh bunga siap ada cendawan gitu....


**beg kertas bereben hijau...ikut tema gitu...beg kertas lawa gituuuuu....ala2 vantage


** botol air dicipta berpasang pasangan...ewahhhhhh i likeee........brand TUPPERWARE okehhhhh....satu untuk aku ..satu lagi untuk Encik Awak...tapi rasa macam sayang lak nak guna...so aku buat hiasan semata kat meja opis aku wat masa ni...Encik Awak dah duk bising tanya...bile dia leh guna pakai tupperware ni....sabar je laaaaa....sebok je nak rasmi kan dulu nak guna...masalahnya aku sangat syg ni nak pakai..camno??






12 comments:

Nanie-Izailani said...

abg megat mana leh pkai kaler pink..kang tetiba bertukar karekter jadi "awww" kang hah..camno tu???

Queen said...

wwaaa.....suka ...santek mimi..kalau aku pun aku syang nak pakai ....

POSH76 said...

kiutla tupperware tu hehe

:: vErde+hAzizi :: said...

auwwwwwwwwwwwww...sooooo sweet ok!
his n hers tumbler! :D

nUR_rOsALiNdA said...

nok, cun la tupperware tu..meh bg aku la sempena anniversary aku..ahaks~

Mia-Ina said...

comel & cute...sesuai & serasi gi2

sue said...

alhamdulillah, glad both of you suka...alah tak seberapa pun gift tu...terlewat pulak tu :-)

NeenaAnuar said...

eh nice lah the gift! i loikke! ;D

fabulous.farah said...

alamak..kaler pink la pulak kan..kalo laki aku idok la dia mahu pakai...

tapi sweet ah~

kella said...

buat koleksi cantik nih! biar selama mana pun ko simpan je tau..
kenangan tu..coz unik n cantik..

Megat said...

simpan buat kenangan...... cantik gak tu .......
tak kan laa kerna kaler pink lak en.awak nak ker tukar karekter awww lak kan
tp klu sekalu sekala tu tak per laa kakakakaakakak

Megat said...

pemberian org kena hargai.....
tp klu nak pakai terasa syg lak ...
bukan senang org nak bagi kat kt niee kalau tak de sebab hehehhe
apa pun thanks kepada akak yg beri hadiah tu.

Google