THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 March 2010

Tag Wallpaper



Homework Tag yang lama aku kepam spam tak buat buat gak...maka hari ni aku buat tag segala....yeah..nasib Tag sempoi......sonang jo tag ni alahai...


1) You have to print screen wallpaper that you are using right now.





2) Tell us why you like the wallpaper

Muka Encik Awak lagikkkkkk...wakaka..muntah belahak la ko disitu ..ada aku kesah...hihih...jangan marah nanti kena jual...ini adalah gambo kenangan bersama yang rasanya tak dapat diulang tayang semula kot sebabnya sekarang Encik Awak dah buat muka seposen bila bergambo ...dulu masa nak tackle mackle buleh la kan amik hati aku kan buat memacam style...


Kenangan terindah buat aku sebab...gedik berdating keluar together gether bersama buat pertama kali nya di Taman Tasik Kepong...auwwww....jiwang nokkk...paling tak leh lupa..manis wehhh sebab ala ala malus geliss geletis...first time jugak terpegang tangan..opsss pastu terus tak lepas...alamak terlebih sudah



3) Tag 10 people..

10 orang yang rasa suka nak buat tag ni...nah amikkkk





6 comments:

mrs.ecam said...

kui3....nape ms mule2 nk takel mmg kne nmpk macho ek??? kih3

kella said...

nak buat boleh? tapi nak kena amik permission daripada ko dulu mim..

Megat said...

tak de makna nyee nak macho2.....ehehehe
buat biasa jer laa ......kt kena jd diri kt yg sebenar2 nyee ....hehehe
bru org dapat nilai keikhlasan diri kt tu nti ....

my.mastura said...

penuh dgn muka encik awak jer yer..heheh..hari2 berkobar2 nk ngadap pc...

Megat said...

my mastura = tu laa pasal asyik gabo
en.awak jerr yg penuh..
nti org dah jemu nak
tgk/baca..... hehehehe

Ms AiReEn MoHd said...

nok byk nyer aku terlepas entry ko nok..aku marathon sesatu ekk nok....

Google