THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 September 2013

Penempatan Baru...Pindah Randah Opis

Salam bersiaran dari unit baru…semalam dah pindah randah…menghankut barang dari tingkat 9 ke tingkat 19..nasib la masih satu menara…kalau kena jauh sikit…ai is pitam…barang adalah banyak...itu pun ada yang dah dibuang…6 tahun punya barang…mana tak guna tu kasi buang…dalam mensort barang nak buang tu banyak gak ar jumpa barang kenangan…jumpa gambar lama dan pakwe skandal tetttttttt….ye la memula aku masuk tahun 2007 tu kan aku single…banyak hoi kenangan aku kat Audit ni rupanya…kira unit Audit ni transformasi buat diri aku la…dari single ke beranak satu…terima kasih kenangan hidup yang tercipta

Selamat berpindah ke unit baru…segalanya baru…bidang keje pun baru…kawan baru…hoi ramai laaa…pengalaman baru bekerja unit besar…staff adalah seramai 100++…malu malu kucing aku auwwwww…terpaksa buat muka tak malu tebal muka senyum memanjang say hi…takpe la tak rugi luak pun senyuman aku tu…yang penting kena ramah tamah unit besar ko…rugi sombong sombong ni…paling utama kat sini untuk aku adalah boss..sebab aku secretary yang jaga dia…Alhamdulillah permulaan yang baik..boss yang sangat baik…..feeling great…harapnya berterusan la baik nya kann…



muka nervous semalam...huhuhu 


Selamat berpindah kemas

Last job Secretary Audit

I am still setiausaha..ku bawa nama ku


Unit baru ku...welcome..permulaan baru







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

18 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

new department, new experience...
yeay!

erin said...

goodluck kak :)

Diana Aziz said...

nanti lg besar link... lg ramai kawan.. seronok!

ayahmamilisa said...

selamat bekerja di tempat baru mimy :)tukar angin baru :)

Nadine said...

Slamat bertugas di unit baru Mimy, i wish u all the best!! rajin2 kerja naaaa.. hihi :)

YanaUjang said...

all the best kak! semoga dipermudahkn urusan akk di unit br and kekalkan ke-success an mu..ewah! ^_^

m@m@yAyA said...

xper kak dpt pengalaman baru, kawan baru, bos baru..
selamat berjaya kak!!

Cik Eka said...

pengalaman baru. hehehehehe

eka baru setahun lebih kat sini.

pasni nak tuko jabatan lain la plak. hikhik

Allene said...

good luck mimi...

yUmiE AzuRa said...

environment baru perhaps lebih baik dr sebelum..x gitu??huhu

mrs kayrul said...

sedapnya nama mimy....mesti best jumpa kengkawan baru..kayrul nie dah 12 tahun keja masih lagi kat tepat yg sama

Liyana said...

Td baru tserempak ngn ika kt lif.hu kak mimy dh pndh upenye.. jaga sape lak kak?

SweetLikeWhat said...

selamat bertugas di tempat baru kak.. ;)

~ NANA ~ said...

harap2 u happy kat department baru ni :)

mamyharraz said...

goodluck dear.
lalui benda baru ni best..
tukar angin :)

Wawa Yusoff said...

All the best kak mimy!

Rinduuuu :)

hazlina azmi said...

Hai..blogwalking.bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Ainul Hayat said...

Erni yakin akak boleh adapt kat tempat baru. Doakan untuk Erni juga ye. Nebes nebes..

Google