THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 September 2013

Contest: Family Potret Raya.

Eh kata berehat...ni ada entry lak...huhuhu haah memang nak berehat lagi...tapi entry hari ni sebab nak masuk contest raya je...nak support member...kira macam dah janji la nak join contest...demi mu mak Arissa (D Rosmayatie) ku gigih menaip hari ni kerana contest ini...kenapa mesti join contest ni...sebab utama harus la nak money money..ye untung nasib dapat duit..rezeki...Yatie murah hati nak bagi duit start dari RM50, 30, 20, 5 hinggit pun dapat...duit raya Fayel...dan yang paling menarik hati nak join...gambar raya akan dipilih secara cabutan bertuah ekslusif oleh Cik Arissa si comel kite...ok anak Yatie yang akan pilih mana satu dia suka...so Arissa hope nanti tangan tu pilih la gambar keluarga mentua eh tetiba...muhahahaha...sayang Fayel kan...kalau sayang Fayel jangan lupa eh pilih keluarga Fayel tau..hehehe...

Gambar raya tahun ni kan banyak berlambak..rasa nak pertaruhkan semua...lalalala...bab hover memang suka... ...kemain kan anak beranak..huhuhu...ok untuk contest ini aku mempertaruhkan gambar dibawah...kenapa gambar ni yang dipilih...sebab tak ready candid...baru nak start posing raya...nampak nau Fayel menjeles disitu...baru fefeeling nak berpegangan tangan di pagi raya tetiba ada budak menyelit tak bagi suh pisahkan tangan itu...ye tau la anak papa kan....tak sempat la papa ko nak betulkan sampin anak oiii...sampai songkok pun dah dicampak nya punya la peel menjeles terlebih...ikut sapa la ni...takpe jeles tu perlu hehehe...lagi lagi kalau ada yang cuba mengugat kestabilan hidup kita betul tak??? ok bye stop sini nak berehat panjang lagi....panjang umur ketemu lagi di chapter yang baru...rindu semua......muahh



FAMILY POTRET RAYA for contest  http://notadyatie.blogspot.com/





AMIN MEMOGA ARISSA PILIH LA GAMBAR BOIFREN FAYEL DIA NI HAHAHA...DAN DAN NGAKU BOIFREN EH










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

m@m@yAyA said...

comel gambar nie kak..spontan jer posing~
nampak cam fayel nak cabut sampin papa dia.. ;)

ariana8733 said...

comel je..hope leh menang ye kak...

Ayu sukatiakula said...

lepas rinduuuu nk baca entry u

ameris said...

rindu dgn celoteh fayel....
semoga menang.

Bitt (double IS) said...

haahahaha cute...good luck bebeh

nana said...

Waaahhhh...rasa lengkap idup bila blog ni update...pleasela mimy...xyah berehat la....

D Yatie said...

Alalala. Thank you besan.. eh??? Hahaha. Tak sabar lak rasa nya nak tunggu pemenang bertuah nanti. Hihihi. ^_^

Aty_Fared said...

Gud luck fwen.....:)

Umi Qi said...

Yeyyy doakan semoga kak mimy menang nanti yeyyy

ctmah said...

all the best kak =)

Umi Nazrah said...

salam singgah. hopefully gambar ni dipilih! ^_^

Emynz said...


COmel gile gamba ni, all the best beb

Ann Ishak said...

moga2 boleh menang la ye :)

::Cik Azie:: said...

Stylo ar gmbr ni kak mimy... Hehehe

Google