THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 September 2013

Belanja Makan Farewell

Hari ni last day aku berkhidmat di unit GIA ( Group Internal Audit)...annivesary 6 tahun jugak....aku masuk sini 1 Oktober 2007 dan bermula 17 September 2013 ..aku akan bertukar ke unit baru...perasaan seperti aku pernah bagitau sebelum ni...aku tak tau nak cakap apa..sebab ini job rotation kan...masuk department baru dengan boss baru...konpom aku jadi budak blur baru belajar...ngeee...

Bila dah nak bertukar ni apa yang best...adalah kena belanja ...hahahaha dasar kuat makan...semalam geng kakak admin belanja makan gerai ayam kampung best....yehaaaaaaaaa....lauk kat situ best best...so rajin la sikit exercise menapak...hahah kalau tak...malas berat bontot...tau nak makan tingkat 3 je...apapun mekasih Kak Noriah belanja....Kak Rashidah dan Atiqah jugak....sayang semua ni dah macam adik beradik gurau kasar manja semua la....sobsssssssss sedih sebab nak tinggal kan kesayangan di opis...

Hari ni pulak tadi..aku yang ajak gi Mid Valley sebab nak beli kasut Jelly Bunny..edisi tayang kasut baru next entry eh....oh no jelly bunny ada la buat aku giler....pastu kak Shyda dan Atiqah ajak makan Sushi King...sambil nak belanja makan..wowwwwwww...excited la makan free lagi..sushi king lak tu best best oh nyummmmmmmmm....pastu teringat kat Diana Nana...biasa mesti dia join gak...alaaaaaaa...takpe next week lak eh ....sebab kitaorg kalau gi MV mesti makan aiskrim BR Baskin Robbin...wajib hoiii...

Apapun thanksssssssss sangat kat semua yang banjer i makan....takpe pasni leh jumpa lagi....tak jauh mana pun aku pindah satu bangunan lagi cuma tingkat dah lain lif pun dah lain tak jumpa dah...ngeeeeee....semakin tinggi pulak adeh..tingkat 19 ko...adehh tetiba memikir kalau fire drill test..pitam aku...huhuhu...bye tingkat 9 yang penuh kenangan warna warni di sini....sangatttttttt warna ok...dari masuk keje single, berpakwe, berkahwin dan beranak...cuma berpinak je bukan di sini...mungkin akan berpinak di department baru sapa tau..ehhhhhhhh.,....amin



Orang yang nak kena banje semalam..dalam lif pun kena posing hehehe

Pertama kali aku berjubah jubah tau semalam...

Makan Ayam Kampung sedappppppp 

Kami berdua say bye bye to Audit team...sama sama nak keluar

Gosip mak jemah jugak...hahaha


Ada orang banjer sushi king


appetizer konon...nah ko makan sushi...

Menu utama lunch...semua tempura...my favourite

Kak Shyda....tq walau kenal sekejap tapi cepat mesra

paling sayang kat audit...tak leh nak cakap...sedihhhhhhhhh..apapun kamu di hati ku...

letsss sushi nyumssssssssssssss













Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

Chekgu Azrine said...

good luck kat tempat baru!!

Allene said...

muka tgh gosip tak menahan kak oiii... =D

Aty_Fared said...

cantik jubah ko.... :)

♥ ROS ♥ said...

witwit..menjemah..hhahaah :P

SyimaSyaz said...

2 tahun lepas pun hadap benda yang sama... tukar dept. yang bestnya baru tukar dept orang siap celebrate mcm tukar kerja.. padahal same building. mula2 rajin lah turun jenguk kawan2 dept lama... dok la compare dept lama best... haaaa sekarang dah jadi mcm kacang lupakan kulit... dah berabad tak jenguk sana. dah hilang dah compare2 tu.. siap ada group wassup dgn dept baru... hahahhaa...

tp yang lama tetap dihatikan?
goodluck kat tempat baru...

Umi Qi said...

Murah rezeki kak mimi...selamat masuk bahagian baru ye sis...suka tgk sis senyum...manis

mrs kayrul said...

kawan2 baru...mesti ada geng makan baru jugak...good luck

Google