THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 September 2013

Fayel dan "Baby Baby" nya

Satu lagi kisah Fayel nak kena citer bagitau....walaupun di gelar abang long kawasan  tapi Fayel ada teddy bear...heheheh...dari kecik dia suka main teddy bear...gara gara mama nya yang suka teddy bear...EA cukup tak suka anak bujang main teddy bear...banyak la kena sorok dalam khemah...tapi Fayel tetap suka...kalau dapat dipeluk cium.... 

Semalam baru pasan...dia keluarkan semua teddy bear dia...pastu dia peluk cium panggil baby baby...siap dukung pegang dakap bgtau kitaorng papa mama dia yng tu baby...hamboii baby la yer..siap susun atas bantal nak tido bersama baby baby nya...gelagat yang sumpah kelakar...hahaha...nak baby sangat ye sayang...kang jangan ada baby betul...baby kena buli...huhuhu...



Tido bersama baby baby nya

Baby baby kesayangan Fayel...minion, bear, lion


Susun lion...

Bercakap dengan baby baby


Lepas main ngan baby baby kacau mama sleepp ok fine Fayel noti...grrrrrrrrr








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

SweetLikeWhat said...

alolo comel la fayel nih..die boring kot kak main2 sorang2..tanda nak adik lah tu..

fayel tunggu tau nanti mama bagi baby..hehe

Amanda Suria said...

so sweet...fayel nak kawan tuh Mimy, dah patut ada adik ni...oppss....hehehehe

MimahAjil said...

hahaha~same la abam Fayel ngan Hasif kak...kalau dapat bebear..kehulu kehilir dikeleknye..tk padan boy..ayah hasif pn sma cam papa Fayel la..opkos tk suke..hehe

Aty_Fared said...

hahahaha..tak padan ngan abang kawasan nyer tuh...
anak aku tak suker bear2 bulu2 macam ni..okeh..mungkin aku tak pernah beli atau kasi..jadi aku pon tak tau die suker ker idak...huhu

e k i n ♥ y u s r i said...

fayel, zara nak pnjm minion

Aeen said...

Raees pun suka ngn bear2 kak..masa birthday dy ari tu...dalam byk2 hadiah yg org bg....bear tu yg dy paling suka sekali wat main...punye la sayang...cium..peluk kuat...haih...

m@m@yAyA said...

hahaha abam fayel tak sangka suka main bearbear..kiutnya lahai~

siap cakap-cakap lagi ngn bear yer..

YanaUjang said...

zafirah xreti men bear/patung2..klu sebut baby dia bukak baju tjk perut..kahkah pitam mama nengok! -.-'

ayahmamilisa said...

fayel abam besar dalam hati ada taman..hehe :)

Chekgu Azrine said...

Fayel pun pdai ek ada baby2..hehe

ctmah said...

Alisha x suka main bear.minion je dia suka setakat ni..haishhhh

CidaZam said...

alamak fayel... amani imam main otomen, kamen rider, spederman bagai... antie bagi bear2 mmg tak pandang. seronokkan main soft toy... cuber cakap kat amani tu... sob sob...mak dia risau bebenor la

Google