THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 March 2010

Kemaruk Makan A&W Pulakk

Makan makan makan tu je la aktiviti aku...bagus ha bagus...menternak lemak dengan jaya sangat la senang kannnn....oii ko tu lupa ke baju kawen ...kang memang tak berssanding la kannn...baju ketat macam sarung nangka.....a'aa ek alamak insap kejap...esok diet...hahaha ...yo la tu.....

Dalam minggu nak kempunan nak makan je ...kali ni aku teringin nak makan waffles A&W..giler kannnn...kalau tetiap hari gini...haruslah Encik Awak aku botak chin terus rambut tak tumbuh ...bak kata Iena achik...mau tido khemah je la...hihi....apa tak nya permintaan puteri mentekedarah ni sangat lah giler.....see the peektures je lah...cakap banyak pun tak guna ...meleleh air liurr



**muka 50 sen di sebelah bersama muka RM50 hinggit....wakakaka....macam biasa pak drebar aku amik dari opis...perintah puteri mentekedarah akan dipenuhi...yeszaaaaaa penuh keriangan kota genting...jaatt gile muka...

**A&W idaman ku......seminggu status di Facebook...akhirnya aku jumpa direction mu oh A&W

**ok mari kita mulakan jalan jalan cari makan sampai muntah...aku nak ganti la maria tunku sabri jadi pengacara..buleh??

**muka keterujaan aku terserlah...sampai senget Encik Awak snap gambo aku...apa daaa..tangan tak bedung la tu


**Encik Awak dah buat muka 50 sen lagi...kesian...paham paham sendiri la...pengaliran duit macam air poket dia...ahhahaha


**mak berposing sambil membuat tanda ada bagussssssss.....wahhhh suka okeh aku lepas kempunan nak makan A&W tercapaiiiiiiii

** motip?? saja nak tunjuk aku makan kat A&W PJ...ahhaah...poyo kann

** ermmm nak makan apa ek...time ni aku dah hilang panduan arah tuju sumer...apa ada menu sumer aku nak grab..mula la perasaan tamak haloba menjelma....nafsu makan sungguh giler la....yer nak semua boleh??


**muka vangga tak bersalah nok....di kaunter aku jadi rakus...sian plak Encik Awak..takpe aku amik hati pasni aku belanja lak dia ..tapii belanja dia bayar la...ehheheheh..jahat giler


** Encik Awak si tukang bayor...aku si tunjuk tunjuk je......huhu

**makanan untuk 2 set orang makan...tak payah bagitau ar satu2...macam korang tak pernah makan lak kat sini kan...yang pasti Rootbeer float semestinya ......wow weeeeee


** Sekali lagi Encik Awak si tukang waiter...hehe ..aku tukang cari tempat dan mengarah je....giler pang je pompuan ni dera laki...takpe EA sayang kannnnnnnn


** Encik Awak dah makan dulu...makan pun muka 50 sen ...apa kes...aku kah bersalah..??

** mau makan waffle aiskrim sendiri kena beli la.....boleh pulak ko angkat sendiri kan....okeh jangan share yer...aku sorang yang punya

** ini waffle aiskrim vanila bertatahkan strawberry aku yang punya... yummyyyyy

** gambar di bawah akan menonjolkan aksi makan rakus...kategori makan 20++XXX maka jangan salahkan aku kalau pasni ada yang sambil baca dan tengok tanpa sedar air liur meleleh keluar...yang diet jangan tiru..rosak diet....aku tak diet takpe...aku diet poket je...hahahaha..bab makan aku on jekk..rugi..okeh okeh tau tak baik tuk kesihatan tapi ada ke aku makan hari-hari ??? tidak kan...so ???

**melapah

** memotong

** melantak..sodapppppppppppppp

** ini curly fries favvy.....aku suka A&W nya...rangup, enak dan mengkhayalkan aku sebab makan tanpa henti..pastu tanpa sedar...kosong...S for SAYANG...hehe


**tima kasih my Encik Awak...jasa mu dikenang...minumlah rootbeer float tanda penghargaan..


** senang hati.....soooka hati....kempunan tercapai...bulrppp kekenyangan...tapi macam biasa excited je lebih pastu nak habiskan...sgt chentaaa.....Encik Awak sampai warning pastikan habis semua tanpa sisa..kalau tak no more treat again...errrrrrrrrrr...bungkus tapau je la ekkkk








14 comments:

POSH76 said...

lagi satu godaan dah ler esok weekend hari lepas pantang...tergoda aku tngk sekrim float tu hehe

mrs.ecam said...

fuhh nsb bek ai br g A&W last week...kalo tidakkkkkkk haruss ku terjah A&W skang jugak...keh3

Ika Razak said...

bestnye... teringn lak nak g.. :D

sue said...

hurm npk best jek waffle tu...nyum..nyum

Mia-Ina said...

aduhai, cian en awak ye...aduhai, aku x bayang klu en tunangan aku yg buat muka mcm2..hahaha.

anyway best tgk waffle tue

kella said...

ngko ni sama ngan b aku! dia dok kempunan nak makan waffel je.. weffel penkek..waffel penkek..
sampai pi beli tepung penkek nun, suh aku masak! tak puas la makan sikit dek non...

Ms AiReEn MoHd said...

tetibe kan nok...aku nak mkn a&w gak la nok..aku mmg situ jer tempat tuju dr belumkawin sampai da kawin..walupun dekat opis aku ade jer

Mimis said...

Gambar pertama tu Nape muka En. awak tu mcm sedih aje...

fabulous.farah said...

ye betul...cerly fries a&w memang terbaek!

dina said...

mak aii dapat mentekedarah ko ni memang tak hengat kan... si megat tu layan je la... kang lepas kawen megat, aku syorkan ko lak dera si mimi,suh dia masak best2... hahaha...tadi tengok blog eryn pehtu masuk blog ko ni, memang aku nak pegi a&w lak lepas ni... huhuhu...

NeenaAnuar said...

slurrrpp!! terusss tekak teringin nak minum float! huhuhuhu...

Megat said...

dina=en awak nak suruh mimy masak
emmmm aleh2 en.awak ga kyg kena
masak.........heheheh

Megat said...

org dah mengidang sakan tak kan nak tolak permintaan .....
klu tolak nti kan buat muka sedih lak
sape yg susah
klu diabuatnye menagis lagi parah sapa yg susah en.awak gak laa yg susah.
klu tepon asyik tanye bila nak mkn kat a&w........hehehehehe
so tunaikan laa permintaan nyee

Megat said...

korang tgk jer laaa muka mimy tu.dah kemaruk betul gan A&W nye tu.....
sampai kan org sebelah dia pun dah tak ingat hehehheeheh

Google