THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 March 2010

HSBB akan dilancarkan Malam Ini

HSBB (High Speed Broadband/Projek Jalur Lebar Berkelajuan TInggi) akan dilancarkan ...satu lagi produk terbesar Malaysia yang diterajui oleh TM...cayalah...vangga okeh...sebab tempat cari makan kat sini...

Apa tu HSBB ...banyak tanya kan sumer...ha cayalah cakap den ini satu dunia baru IT...baru trial pun dah rasa teruja...nak tau apa?? ha tunggu malam ni...apalagi malam ni beramai ramai yang rasa free suka layan live telecast ni meh la turun Dataran Merdeka...ada artis banyak nok ie;Pop Shuvit, Faizal Tahir, Stacy, Aizad, Tomok and Bunk Face...memang layanzz...Beria aku ngajak tapi aku tak gi pun...huhuuh...aku tak suka la tempat bersesak ni...lemas rimas gelemas....jadikk tak nak pegi takpe...kita saksikan siaran langsung kat TV1....ha malam ni konpom aku qonquer remote berebut ngan mak aku sebab dia fanatik AF8 no.1...dah la diari AF kul 7.30 mlm...lepas solat maghrib jek..mulalah terpacak mak aku kat depan tv..adoii mmg sah beliau demam AF..pening abah aku...takleh kacoooo..



p/s : ika razak...tulisan kita sama color la... ..semangat 1 TM yeah...







 







6 comments:

NeenaAnuar said...

hohohoho.. jgn tersasul HSBC sudaaaa.... hehehe...

I pun sama.. tak suke gi tempat sesak2... sesak napasss jadik nyer.. kepala pun pusing!! baik dok umah.. layan TV lagi baguss kann.. :D

kella said...

aii.. mimy.. aku pon uat entry ni! hahaha.. semangat n bangga ngan TM...
Aku rasa aku akan pi la jugak, coz tak jauh pon dari umah aku, saje nak pi nyakat Bos aku kat sana! hehehe

POSH76 said...

aku pun tak koser la lemas....nak2 laki aku lagi tak koser....AF taun ni aku tngk ala kadar jer sbb contestant tak bess...hehe

fabulous.farah said...

hee..ade kat tv baik tgk kat tv..memang rimas belengas kalo g kat ramai-ramai

Ms AiReEn MoHd said...

nok kalau la lembab gak aku sondol ko org tm pertam wakakkakakak nok adalah kelembapan aku bukak peti komen ko ni.....penat nak tunggu okeh...diet hancusd today melantak satay 10 cucuk dgn rakus...qaku bersemnagat nak komen kuck kuch kepala hotak ko tu...tak leh bukak taik tul

Miss Moon said...

yeah semangat 1 TM ....auwwwwwwwwww

( ngan harapan nanti ley dapat bonus sama banyak cam org celcom hu hu )

Google