THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 March 2010

TAG Folder /Gambar 8



Tag dari Mastura Mummy Mikhail


Nama aku di tag nya...aduhai...nasib senang....yang susah nan ado la aku nak buat yerrrrrrr


Tag ni kena carik folder gambar yang ke- 8 then pilih gambo ke- 8 pulak ....pastu apa lagi kasi buka citer la apa sebab ...



Syarat2 nyer...


1. Go to your photo files…Select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!


taraaaaaaa ...hasilnya gambo yang diambil dari folder 8 (Family) dan gambo ke-8 yang terpilih di bawah ni....ni gambo ngan adik badik aku masa raya tahun 2007..dan ketika ini rambut aku mayang mengurai dan paling penting kurus 2 inci dari sekarang.....wahhh 3 tahun dengan jayanya badan aku membesar bagai johan yerrrrr....


Dira pun time ni kanak-kanak ribena gitu...aku ingat lagi time tu baju pun dari brand GIRLS,KLCC...sekarang sudah lain yer..yeahh ROXY...


Ekin pulak....masih bergelar pelajar universiti yang baik ala skema ....hhuhuhu so memory remain la....walahhhhhhh





Tag 8 orang yang nak suka gak nak buat....especially senarai 8 top comment aku







5 comments:

Nadine said...

sweet sungguh ketiga2 anak dara inie (:

my.mastura said...

heheh..thx mimi buat tag ni *wink

POSH76 said...

3 dara pingitan sweet ajer....hehe

NeenaAnuar said...

hohoho... terTAG sudaa... :D

okeh.. insyallah akan ku buat gak nanti yer! ;D

fabulous.farah said...

hehehe..ok..aku dengan suka hati buat=p

Google