THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

03 March 2010

Photographer Terpilih Pulak

Okeh dah citer pasal mak andam terpilih tu...citer pasal photog la...maap sumer..blog aku mengisahkan kawen mawen ....dah jadi blog wedding planner la pulak..ahaha..takpe kojap je..lepas habis kawen...citer lain pulak...dulu tak kawen tak de ar citer kan....siap korang pas kawen aku story pasal honey madu bulan...uhhhhhh....kalau amik mak andam terpilih haruslah gak cari Official Photog yang terpilih gak...sekarang berlambak weh...memana ada ..korang pilih la mana suka...ikut korang nak style....akhirnya aku memilih team KERENGGA HITAM untuk jadi official photog our wedding...nasib tak gagak hitam kan nok...hihiih..ni pun nasib sebab main search kat tenet...sekali tengok dia tengah wat promosi 10 % diskaun untuk all package sebelum 28 Feb 2010.....murah siot ..rezeki kami....klik here nak tengok pakej..tp ni harga dah tak de diskaun...plan asal gambo sakan kat side aku je...sekali pakej murah...Encik Awak pun nak gak daaa kat side dia..maka berphotog sakan la jugak di Terengganu..hehehe..haruslah..sana banyak pantai cantek....aku nak posing maut outdoor....kelassssss.....kami sepakat memilih pakej


Package Emerald : RM 1850.00 RM1665.00 (10% discount)
  1. 3 days coverage
  2. Cover by 2 photographers with unlimited hours (cayalah...sure ribu riban gambo ni)
  3. 2 UV album size 12" x 8" x 20 pages ( 2 storyboard tuuuu)
  4. 1pcs 12RW photo with frame & 1pcs 14RW photo with frame. (2 frame yes!!..kasi tampal kat dinding)
  5. 3 outdoor session on same days (tang ni aku suka sebab aku nak posing maut)
  6. Online album on our website
  7. Unlimited photo return in DVD format
  8. Add RM 200 RM180 (10%) for Sticky Mockup Album of 240 pcs



** opis team Kerengga Hitam dan Co...diaorang memang full time job..so memang tak de masalah untuk siapkan gambar ngan cepat...


** close up skit muka team Kerengga Hitam aka Shutterattack...wow!! Abg Anuar Zain ku...comelll...time ni diorang jadi OP untuk show Anuar Zain..


** telek jangan tak telek...tengok gambar macam la boleh makan sampai macam tu sekali aku



** cik puan besauu tengah menelaah buku opps album...check apa yang patut..puas hati ke tak?? macam2 hal laaaaaaa

** Encik Awak teliti mendengar Bro Azlan explain...hahah memang ar kena dengar..dia tukang bayo nya....heehhe...tapi gud bro ni..dia sangat details...tak payah tanya..semua nak tanya dia dah jawab dulu...samapi tak tau nak tanya apa dah...semua soalan kitaorang duk tanya & siasat....gud gud...macam ni la photog yang kita mau.....


** ok dah habis explain...tang aku lak nak choose which cover untuk album...rupanya baru aku tau ada beza kan storyboard ni...custom album dan  UV album..custom tu hanyalah satu album kosong..then just tampal je ngan gambar yang siap edit & susun..beza ngan UV..dia agak keras tebal macam buku kanak2..mcm bro tu ckp..ada pro dan kontra tp sama je ..beza harga pun lebih kurang skit je..heeh...banyak ckp lak aku kann...pilih je la memana ...konpius konpius


** kami memilih dari team ini..KERENGGA HITAM...bukan semut hitam..jauh sekali gagak hitam....



** okeh alamat tertera...nak survey ?? datang je walk in...hmmm aku pun datang malam orang nak tido ...hahaha thanks bro layan kitaorang yang banyak tanya...kita tunggu hasilnya soon okeh...oppss lambat lagi..8 bulan lg daaa











7 comments:

NeenaAnuar said...

great! Bro Azlan nie member en. teman! baru last weekend diaorg gie wat photoshoot sesama... so, en. teman ade mention about you to him.. and Azlan kata you all memang dah pilih dia.. good2.. dia memang bagus.. mana tau esok2 tup2 en. teman ade kat majlis you ker kan.. hahaha..

eh.. en. awak org ganu ker? kat mana ganu tu? silap2 sedara nie.. hahaha...

daela said...

wah...bagus sekali harga nya nok....hasilnya pun matap je aku tgk...

POSH76 said...

mesti gambar lawa2 nanti....hehe

Mia-Ina said...

yg UV tu ok gak kak..keras dan mcm jd majalah tebal lak...kte nah tgk kwn kte buat ms dia kahwin..

fabulous.farah said...

huhuhu..sungguh suci diri mu tidak bermekap =p

mimy. aku vote ko kat u've got style contest.ngehehe. menang sila share=p

kella said...

best nya mimi.. errr.. ko tolong tanya sikit, kalau orang dah kawin nak ambik gambor kawin sekali lagi buleh tak? hmmmmm

mamamarissa said...

8 bln lg..isshhh x sabarnya i nak makan nasi minyak :D

Google