THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 March 2010

Peristiwa Itu...........


Hmmm tak dinafikan..dugaan orang manis seperti aku ni ...ada je...dan sememangnya tak disangka sangka...it was happen!!!!!...sekelip mata je peristiwa itu terjadik...rasanya tak sempat aku nak kira baper minit ...tapi rasa zassssssssss....apalagi bermula lah adegan tarik tarik rambut...acah je tipu...tak sampai macam tu...tapi adalah adegan tak diingini sampai air mata. hidung semua sampai kering la basah kat muka...silap haribulan leh jadi air basuh muka tau...sampai gitu sekali...benda nya kecik je..tapi aku ni memang sensitip sikit kalau bab-bab bekas bekas ni...dah jadi bekas sudah la yer...jangan la cuba ganggu hidup orang lain.....sekalipun ada tersimpan dalam hati nak rebut balik...plssssss okehhhhh...kalau 2-3 bulan ko putus aku tak de hal...if reason ko adalah masih ada sayang.....sayangla sangat...gi mampsss...tapi kalau dah bertahun nya cer...tetiba ko muncul memang aku hangin la sentap.....sebok tulll la...spoilt okehhh...paling benci...syoh syoh pls gi main jejauh..tak mo kaco orang ...so busukkkkk kejis okeh .......



Peristiwa itu membuat kan aku semakin kuat kuat kuat....makin ko kacau makin aku & EA bergabung meletop kasi bom ..Insya Allah ...hmmmmm.....tak nak pikir ahhhhhhhh benda remeh ni...meh pikir hal besor lain lagi bagus leeeeee....entry emo la pulok...hmmm maklum lah orang manis macam gula ada umphhh ... cepatla h semut , dan binatang serangga lain nak hinggap yer dak...kata orang tua sikit2 kena i pollow la...ada banyak betulnya


** bukan sekadar hiasan semata...tapi selagi cincin yang serhopa di bawah ini tersemat di jari..maka dengan itu..aku bagi amaran jangan cecoba nak kacau daun!!!!!!!!!










19 comments:

kedaigambarkami said...

salam singgah..jom join contest menarik kat my blogshop, infantino toy, dan lain2 hadiah menarik utk dimenangi!

catlina
KedaiGambarKami
Johor Photographer

eynda said...

Tengah darah manis memang banyak dugaan...sabar banyak2 k :-)

Emynz said...

lol hape kes weh, ko back hand je sedas dua, sesape yg nak caras tu.

Ms AiReEn MoHd said...

ko pasal...nok mane yg nak caras ko neh...mehkite koyakkan mulut betina tu..jap aku panggil amy tulung aku

Nadine said...

sabar ye Mimy,

Tuhan nak uji kekuatan cinta korang tu :)

fabulous.farah said...

ouh..ex2 ni kadang boleh kasi sentap jugak..

sabar ek mimy. and teruskan berjuang~
jangan mengalah~

Iena said...

eryn, aku pon leh tlg... tgu amy mau kena caras dulu si tonang mimy tu tp amy x jugak sampai2...

to mimy... bwk bertendang nok...
time ni jiwa mmg senkutip sket...

Nanie-Izailani said...

wat happen k.mimi..biasa la tu adat org bertunang..tu sume dugaan.time bertunang bab nangis,sentap sume nyer dtg tau.

Amy said...

Amboi2 Eryn ngn iena gagah korang erk nak caras org nih. Yg namenya Eryn tuh jgn ckp jek bsr kang ble org suh caras ko lak kene caras. Si iena lak larat ke ko nak Lawanda sorg2 nok? Kahkahkah korang kne tggu aku gak. Xpon korang join mimy berlawan. Agak2 mimy da down korang lak smbung hahaha. Ku tgk dr kejauhan jek ekekeke amciam??

NeenaAnuar said...

sabar yeah dear! biasa lah tu... dugaaan bertunang tu pasti ade walaupun sebesar kuman! insyallah.. you & EA akan kekal bahagia selamanyer.. insyallah akan ke jinjang pelamin jugaaa... aminnnn..

dahh... cheerr up keh!

mamamarissa said...

chaiyok chaiyok :D

POSH76 said...

mmg akan bnyk DUGAAN...so hang kene bawak bnyk2 bersabar taw...hehe

kella said...

itu lah mimy... tengah darah manis memang la byk dugaan beb...
nanti kan aje dugaan lain sebelum ko nikah nih! tapi pandai2 tepis n hadle wit care..
yeyeeey nak kawin! nak kawin!

Mimy Hamid said...

kedaigambarkami = nnt sy jenguk

eynda = tu la kak...sbb tu semut suka je hinggap

Mimy Hamid said...

Emynz = klu aku back hand patah tengkuk body sumer...

Ms AiReEn MoHd = bagus ko ..koyak ala2 kertas buleh nok??

Mimy Hamid said...

Nadine = i'm patient :))

fabulous.farah = tau takpe..aku berjuang hingga hingus meleleh ni

Mimy Hamid said...

Iena = ko suh aku bertendang ke nok?? cam kuda ke..haha

Nanie-Izailani = yup i know

Mimy Hamid said...

Amy = hahah..bila geng masuk gamaknya...ko tgk dari jauh la..apa3hal akug ak kena sbb caras anak orang...hehe

NeenaAnuar = Insya Allah...sabar sabar tu je mampu

Mimy Hamid said...

mamamarissa = yeah mama..i'm caiyok

POSH76 = apalagi aku nak buat..sabar je la.

kella = handle with care...i'm fragile

Google