THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 March 2010

Sebuah Gambar Kus Kus Hotak Hang...


Sibuk bangat aku hari ni...tak de masa nak upload gambo bersepah ke Terengganu....bersepah la sangat....




Di keadaan sekarang ni amat lah tak sesuai nak menghapdate...apatah lagi nak blog walking....




Opis baru sudah berwajah baru maka aku pun di landa kesibukan mengemas...hmmm bibik jap wat sementara waktu ....


Sebuah gambar cukup lah ekkk cerita semua...amacam boleh?? nak banyak tunggggguuu...tapi tipu je tak banyak sangat pun...






** motip ?? ini kus kus hotak hang tak de kena mengena ngan kuch kuch hota hai okehhh









12 comments:

NeenaAnuar said...

lawa tempat hang amik gambo! kat mana tu babe? hehehe..

fabulous.farah said...

hahahaha..comel!

kella said...

Aku tunggu sumer gambar2 ko tu! cantik gamber beb!?

kella said...

errrr... gambar pakai baju inner itam nampak? heheheh ;p

JuJue said...

aloohhh aloooohhh alohhh aku geget 2 2 orang ni kang!

Nadine said...

comel giler gamba ni. harus diprint n letak kat ur wedding nnti. jadi pre-wedding photo. :)

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

nice pic

TinTaDariHaTi said...

I know dis place... tempat riadah blakang masjid terapung. isn't it?

Eida said...

tengok tajuk entry jerk,dah gelihati

Filla ~ Kasih Aleeya said...

mimie... cantik bangat gambo ko nie!!!! patut aku dok tengah2.. ko ngn en. awak tunjuk aku kan.. auwwwwwwwwww.. nak gak tuh!!!

Megat said...

heheh tu laa negeri halaman en.awak heheheehe ....
tak sempat nak terokai bersama gan miss tonang ku sebab tujuan ada lah nak shopping.....heheheh....
and tak lain dah tak bukan SUDAH TENTU EN.AWAK YG JADI DRIVER TAK KIRA DIMANA DIA BERADA ......FUUUUUU

Megat said...

en.awk nak bagi miss tonang ku tu merasa suasana kat terengganu macam ner keadaan maklum laa fist time datang terengganu......semua nyeee sedap dan best heheheheheh

segala permintaan miss tonang pun en.awak tunaikan.

maklum laa sebelum pegi trg lagi asyik sebut kelulut jerr samapi kan sebutan pun salah kakakakakak

Google