THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 March 2010

2 Pasangan Sherasi ke Maktab Polis Cheras

Hari Ahad yang panas terik lepas....kami berempat...oppsss sapa kami...kami ialah pasangan sherasi huhu..wakaka...mak & abah aku le...dan semestinya...aku dan Encik Awak le...sapa lagi...mak aku la beria ajak gi sesama kenduri kawen kat Maktab Polis Cheras...katanya..."korang nak kawen..patut pegi kenduri kendara"..ha kan dah kena bebel...pegi aje la bebbbbbbbb.....lagipun aku pun pestime nak masuk situ...nak gak tengok apa ada dalam..asyik duk lalu je....tapi memang betul gak tu kata orang tua...tapi paling tak tahan leh pulak pergi berempat..ewah berpartner partner together la pulak yer kita...hehe...yang pasti Encik Awak...kita harus together bersama ikut contoh pasangan veteran mak bapak kita yer......




** macam biasa seronok gedik menjadik penumpang...jadikk aku happy aku snap la gambo sendiri...ada baguss...orang sebelah takda bagusss.kat belakang tu pasangan nak romantik berdua...aku ngan Encik Awak yang kejung kat depan...kreemm terus




** pasangan veteran yang sherasi ...abah aku punyalah baekk nak landing manja kat mak aku...mak aku leh wat tak tau je...sebenarnya mak aku benci camwhore...paling anti...no camera pls...pehh



** okeh ini dia destinasi kenduri...Maktab Polis Cheras Batu 9...teruja lak nak nengok..ada pulak orang wat kenduri kat sini...mahal ke ha?? leh ke orang luar buat??



** mak aku & abah aku..amboi kemain cekakpinggang


** errr...tang ni aku menci...tengok la keadaan tangga nya yang berbatu batu....nasib aku sampai jua ke puncak...caya lah...hahahaha...rahsianya...no high heels...kalau tak memang sure pancit dong


** yer la Selamat Datang...kami masuk ni...dah masuk dalam lega skit...kat luar kepanasan giler babeng...tak tahan aku...dah la menapak parking jauh..pulak tu ada tangga....




** kat pintu gerbang kehijauan...aku pantang nampak hijau cepat aje aku paksa Encik Awak snap...kamooooo cepat snap...




** aku ngan mak aku je...abah aku kalau dah jumpa geng...memang babai la mak aku...hihi...tapi seronok pulak tengok abah aku jumpa geng2 polis dia masa muda-muda...terbuka la citer lama..oh so sweet la ...touching aku



** mengapa, apa dan kenapa ngan bunga belakang tu...huhuh ...kah kah mak terlanggar habis jatuh menjunam...malu aku jap...nak cover malu aku buat2 la kengkonon nak posing...giler sengal...malu aku maluuuuuuuuuuuuuuuuu



** hijauness pelaminess....



** hijau jugak....harus di snap...aku suka segala bentuk warna hijau..oh mendamaikannnn...hantaran letak atas pelamin..hmm sesuai ke ha camtu..tanya skit...kalau ok aku pun nak buat...ada macam menunjuk2 tak??


** emak aku anti kamera...hihihi..comel la buat muka bengang....



** weh Encik Awak ni jaaaaaaat tau...elok2 aku gedik pose...saja je tangan tu kannnnnnnnnn............pengacau



** hmm no komen...wakakaka....sebab mak aku anti kamera maka gambar aku & Encik Awak jadi gini......separuh kepala ku pergi...



** lagi sekali pls......hah amik ko...full la pulak...nampak segala lemak di badan...mak aku lepas geram la ni...kata anti kamera kannnn..nah amik koooooo



** mau jugakkkkkkkkk...siap ada pintu gerbang gitu..macam pengantin lama bikin baru jekkkkkkk



** 2 telorr ..aku & Encik Awak..laki dpt kotak..pompuan bakul comel



** 2 lagi telor untuk mak & abah aku...jom balik nak zzzzzzzzzzz








20 comments:

^ CoMMoT ^ said...

sis .. orang kate tak elok if wat ltk hantaran cmtu ... tak manis ... :)

nURmALa mAZLan said...

wakakaka~ macam ngok je statement ko nok..separuh kepala ku pergi..wakakaka~
weh..aku setuju nok.. time2 skang ni ko mmg kena tayang muka kat kenduri kendara org.. 1st thing 1st sbb nak merapatkan diri supaya org datang kenduri ko nnt..2nd thing, time ni la ko nak merasa berjalan2 dengan en. Tunang dengan kerelaan en tunang..ko tgu dah kahwin nnt..sumer nyer malas la..penat la..cam laki aku nok~wakakaka`

Emynz said...

mak ko mmg comel ah lol. tangkap gamba gaya org malas, sempoi abis.

POSH76 said...

penganten lama tu mmg comel sgt..nak2 daddy hang so sporting gitu...hehe..hang berdua toksah cakap ler mmg always romantis gitu hehe

Nadine said...

hahaha...the photo yg "separuh kepalaku pergi" sungguh funny ok!! tak tahan.. :))

for me, tak payah kot pamir hantaran kat atas pelamin. First, takut kot2la kat sana ade org panjang tangan kan..nnti ade plak yg tak cukup. Second, kang ramai2 naik atas pentas tu nak snap photo kang takut ade yg terbalik..buat rosak je hantaran.

NeenaAnuar said...

hehehe.. funny.. tang tangga lak lebih sampai kepala you lak hilang yek..

kalau nak letak brg hantaran kat pelamin.. nak kene betol2 berjaga lah.. letak bodyguard yg boleh sentiasa monitor barang2 tu..

Iena said...

romantik kn mak pak ko... jles jap mak... he3~

fabulous.farah said...

hahahaha...penat senyum sekali xde kepala=p

Mimy Hamid said...

^ CoMMoT ^ = why dik..ada pantang larang ke??

Mimy Hamid said...

nURmALa mAZLan = yer la nok mak paham...sbb tu mak paksa rela je si megat...hahaha...

Mimy Hamid said...

Emynz = mak aku tu anti camwhore..aishh payah tul la

Mimy Hamid said...

POSH76 = buat2 romantik je weh..sebenarnya mereka adalah sempoi...sama gak aku ngan tonang ku..huhu

Mimy Hamid said...

Nadine = Tq..4 advice...rasa tak nak kot buat camtu

Mimy Hamid said...

NeenaAnuar = kadang bodyguard pun takleh harap so baik la tak payah..no wayy..hehe..tq

Mimy Hamid said...

Iena = tidak ina..hehe ko ngan dakocik ko lg lomantikaa

Mimy Hamid said...

fabulous.farah = itulah padahnya buat si giler kamera..hahaha

kella said...

aku paling suke gambar 'separuh kepala kau ilang..." hehehe...

Mimy Hamid said...

kella = kepala aku hilang je sumer suka kannnn..hehe

Megat said...

bukan merasa jalan2 tp kena jadi drive tanpa gaji..... puan mala ooooo......
heheeheheheh.....org sebelah e.awak tu bukan tahu jalan kuala lumpur......nama jeerr tinggal gombak......hehehehehe

Ms AiReEn MoHd said...

WAKAKAKAK separuh ko kenen kerat kan nok....kekeke aku berjimba semalam ngan ina popia..tu mala ajak karok ko nak pg ker?die stok nyayi dondang sayang pening pale aku..kekekeke

aku pun penah dtg wedding kat sini...macam ahli polis jer leh kot nok..ko jgn la jejauh...da ok tempat ko tu dekat..kot kot ko ajak aku nanti

Google