THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 March 2010

Dikelilingi Baby Baby Yang Comel.....


Selepas pegi majlis kawen bawah pedang tu...aku kena rushing pegi 2 umah tapi bukan majlis orang besar tapi majlis budak kecik si baby comel iaitu aqiqah...bab baby ni memang aku suka la...syok wehhh suka bangat....ni nak kasi warning kat Encik Awak....berusaha keras ke arah itu...wakakaka...keras la sgt...kawen pun belum kennnnnnnnnn...celah mana la pulak nak jadinya...hihiihi....eh dah citer dalam kain lak...tak mau tak mau...tak suke tak suke...nanti kena banned blog aku...tak sanggup



RUMAH PERTAMA = KAMARUL HOUSE, GOMBAK UTARA

** aii makan lagik...umah ke 2 weh...tuan umah suh makan...rezeki jangan tolak...gemuk jangan di cari...so camner tu ??

** tuan umah aka my frennn Hencik Kamarul sudah punyai anak laki laki namanya Faris...jangan memain okeh...kawan aku selembut alam gagah perkasa rupanya okeh....dont play play...


**aku & baby Faris...muka sejibik ibu nya....tapi kecik macam ayahnya...nasib baik...hahahaha




**melayan kerenah anak...ceh wahhhhhhhhh dah start verangan nok


**Encik Awak , kamoo gagal kerana membuat baby Faris menangis...camno ni...







RUMAH KEDUA = OGY & NORMAN HOUSE, TAMAN BERJAYA, GOMBAK



** Presenting putera mahkota ogy & man...si tembam anak jepun...persis mummy nya...Baby Aqeef...aamboi nyenyak nya tidoo...gerammmm nak geget kaki...singlet uuu...cekciiiiii auwwwww



**Ini Mummy & Daddy Aqeef....hahaha man dah macam pak aji menyambut menantu aku nengok...wakakaka


** yea yea aqeef dah bangun time to gomoll....he's so cute la...dah la kulit putih merah...aku pantang tengok budak debab ni....naik syeh hantu aku dibuatnya....cium2 tak puas....syira pn berebut nak aqeef..aku dapat dulu yerrrrr


** mak mengomol aqeef ngan rakus nya.....ermmm gerammmmmmm tulll...


** hot mama....wahhhhh tak kose...ahahah...kami dan anak2 orang sajalah...anak sendiri belum tau bila....Jan & aku lum kawen lagikk kannn.....sorang lagi tu baby tembam lagi comel aku kidnap...wahhh sasaran ni....



**Baby Aqeef suka ok landing gini...terkekek gelak....biasalah selesa di tilam vono kannnnnn....hahah mummy nya tilam baper inci je...


** sorang lagi baby comel cute giler...jadi sasaran anak -anak dara....tak sempat dia nak bernapas...dah sorang amik...aku dapat memang tak lepas la kannnnn ...nak gegomol n geget...gerammm



** ohh my daddy...oh no my daddy is white skin.....hahaha...Encik Awak pun amik turn gak nak pegang...baby Alif comel ni tak nanges okeh...biasalah perut Encik Awak kann tilam kingkoil....


** kami keluarga singer bahagia....hahahaha....cehh verangan lebeh la wehhhhhhhhhh......opsss verangan baik untuk kesihatan memoga dimurah kan rezeki dikurniakan baby yang sihat, comel , mantop, debab macam aku & encik awak...amin amin amin...Insya Allah





10 comments:

POSH76 said...

bessnyer dah ada tanda2 lepas kawen nanti mesti bunting pelamin...comei2 la baby tu geram aku tngk hehe

rina said...

Praktik2kan lah dari sekarang. Nanti awak nak tawen dah ...

Mia-Ina said...

comelnya baby alif..tembam ooo..geram geram..nk cubit je pipinya..

Mimis said...

amboi... takpe practise ke arah menjadi ibu sekarang..

eynda said...

Semua baby suka kat mimi :-) Berangan tak salah...insyaallah jadi kenyataan tak lama lagi....

Nadine said...

comeynye anak ogy...gebu!! :)

fabulous.farah said...

amik berkat awal-awal..hehe

kella said...

bila lah.. aku nak dapat beby pula..
beby yg ada sekarang besar sangat! tak larat nak dukung dah..
nak beby jugak!

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

amboi kak mimi. xsaba nak ade anak la tu?

Eida said...

Mimy,kira amik berkat in advance,

Google