THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 March 2010

Opis Aku Pecah Belah???

Apa kes weh ngan opis aku ??? kuang kuang...saja bikin propa......kebisingan telah melanda...habuk berterbangan...suasana lintang pukang....semua nya pecah belah la...habis habis...ni opis ke hapa?? ntah laaaaaa...boleh korang bayang tak bekerja di suasana ketuk sini..ketuk sana...bam bum bunyikk...tang tung...tension okeh...lagi menambahnkan tension lafi adalah .........orang lain kemas meja untuk masing-masing aje...Aku??????? aku nya dah 5 kotak...bos aku 12 kotak...bilik file aku tak tau baper kotak........boleh kurus ni...macamla boleh.....uihhhhhhhhh penat penat.....sakit pinggang aku di buatnya...pastu nanti dah siap nak kena kemas balik pulakkk........alahai....tapi sayu hati pun ada gak tengok partion kena pecah...selama 3 tahun keje sini...akhirnya berkecai gak partiton...errrr tapi baru bahagian tengah...part aku lum lagik...mampuihhh ar pasni nak blog, ym , facebook kena cover...dah la agak open air gak...sure mata memandang kepoci ramai ni....ermmm...masalahnya aku ada keje banyak ke?? ahahah jawapan lu pikir sendiri...



** ni entrance nak masuk opis aku...sila la lalu bukan karpet merah lagikkk tapi karpet kayu gitu....kelas tak uolsss...berlambak la besi partition...serabut aku nengokkk


**hmmm...sudah cabut daaaaa...sedih gak nengok...uhuhuh...pasni tak de kepung2..semua sama je taraf...nampak kepala atau tak nampak kepala je beza......


** lagikkk...nampak luas kan...ha pasni tak de makna nak luas gini..opis akan dikecikkan so dua dept akan masuk 1 opis...hm...main laga bontot ar pasni



** bersepah merata locker.....sumer dah book tampal nama......hmmm alahai....pecah belah tul...ni bukan opis dah ni...macam gudang kayu je






16 comments:

NeenaAnuar said...

hohoho.. I kalau camgini confirm flat!! habookk is my big elergi! confirm bersin2 non stop nanti gamaknyer.. heheh..

POSH76 said...

ko nak pindah ker renovation ni...hehe

Nadine said...

A'ah..ofis you buat renovation ke u guys nak move out nie?

daela said...

hahahahaha....x der la nk YM2 dah pas ni...klu nk cover line kena ada kertas atas meje nok..tips tu..

nUR_rOsALiNdA said...

aku pon nak pindah office nnt nok...25 kotak ok~ confirm kurus

fabulous.farah said...

hoho..macam tongkang pecah dah jadinye

Ika Razak said...

ala.. x leh pinjam bilik meeting lagi.. hehehe.. kak mimi pastikan buat bilk meeting baru yang besar yang boleh 50 orang masuk okeh.. nanti senang sy nak pinjam.. heheheh

kella said...

alohaa.. pecah belah la beb...

mrs.ecam said...

uish x besh la klu xdek partition ek...abes sume bnde kt wat org nmpk....heeee mcm de bnde x baik nk buat jek kn nk nyorok2...kah3

eynda said...

Renovation la ni....

Mia-Ina said...

ooo..tgh renovation rupanya office ni...wah cantik..tp mmg kena jd privacy klu nk jengah internet ni..

rina said...

Hi dear... Im ur silent reader.. Feel free 2 view my blog ya!!! salam kenal...

Mimy Hamid said...

NeenaAnuar = habuk berterbangan tak start lagi...next week habis laaaa...

POSH76= renovation di floor yg sama

Nadine = nop..renovation menjdi dua dept

Mimy Hamid said...

daela = tips ko berguna nok

nUR_rOsALiNdA = konpom...tunggu nnt aku tengok kurus ke tak ko

fabulous.farah = tongkang pecah cantik lg

Mimy Hamid said...

Ika Razak = wow 50.. oh tak mungkin

kella = nasib orang tak pecah belah

mrs.ecam = memula je sorok pastu..hmm seperti biasa je

Mimy Hamid said...

eynda = tau takpe kak..poning den

Mia-Ina = privacy tu tak tahan..adoii sengal la hari2

rina = ok beb..dah view..salam kenal gak

Google