THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 March 2010

Dalam Keadaan Mengantuk ni.....


Huwaaaa ermm menguap jap...mood mengantuk masih ada ni...okeh okeh semua dimaklumkan aku baru je baru pulang ke kampung halaman Encik Awak di Terengganu...arghhh kepenatan giler babs....aku bertolak hari jumaat kul 1 pagi sampai kul 6 pagi esoknya hari sabtu....wooooo 4 jam je weh ...laju gak tunang aku sorang ni bawa keta....


Pestime okeh lalu jalan ke pantai timur...hati berdebar gak....maklumlah darah manis kan...tapi Insya Allah...doa bebanyak moga dipermudahkan semuanya...lagipun kitaorang bertolak bertiga with ayah Encik Awak follow together.....balik KL lak semalam kul 1 pagi ...adoiii mau nya tak penat...sampai pagi tadi kul 5.30 pagi pastu rush terus nak gi keje......


Hmmm mengantuk nyaaaaaaa.....hari ni lak start sekolah buka....mengantuknya pasal aku pun bengong pegi ikut jalan lebih lain dari biasa....apa ke sengal leh pulak ikut jalan sungai besi.....sah aku sampai opis lambat dalam kul 8.25 pagi pastu parking kena bayar la...RM6 per entry..........tak sukeeeeeeeeeeee.......


Sabar yer cuti singkat ke Terengganu nya gambo akan menyusul yang pasti memang tak sempat la bontot panas...berjalan jalan jalan je keje aku...uhuhuh







9 comments:

POSH76 said...

dasat tu 4 jam gi ganu hebat en awak...hehe

fabulous.farah said...

huhuhu..jalan g tganu best..tp laju gak die bwk.huhu

nUR_rOsALiNdA said...

Wah..wah… ko nok~ balik bakal kg nampak..hahaha~ mana kopok lekor aku nih??

:: vErde+hAzizi :: said...

wah wah wahhhhh...plus oint tue untuk bakal menantu :D

daela said...

hahahha...mmg perjalan tu jauh,tp pengalaman tu yg best...

kella said...

mesti best gi teganu kan?
makang kepok lekor, takak ikang fresh2 pahtu bako..
peerghh jalan2 kat pantai...
syiok woo..

NeenaAnuar said...

perrrgghhh.. giler lajusss en. awak bawak kereta.. i kalau balik tak kurang dari 6 jam taww... sbb stop2 gak lah nak terkuchill... hehehe..

I kalau balik ganu.. mesti mau seminggu duduk sana... tak cukup wooo gie 2-3 hari jerk.. hehehe..

iena said...

cepat.... cepat.... nak tgk gamba nih

Megat said...

cepat aper bukan pakai kereta mahal pun.tu biasa jer laa....heheh

neena=kau bawak kete sama jam nak
balik kota bharu laa
klu dah gerak balik kg malam
memang laa tak jam..heheehe

Google