THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 March 2010

Selera Tekak Jepun Di SHIKIYAKI

Tekak berselera pulak nak makan jepun le....maka aku yang air liur meleleh ni dah tak tahan okehhhh....macam biasa lepas balik keje gak aku cari...hehee my bodyguard as always i polloww u...destinasi makanan jepun yang terpilih adalah Restoran Shikiyaki kat Ground Floor, Plaza Low Yatt...itupun sebab kebetulan jalan jalan cari gadget...situ kan berlambak...macam macam adoooooooo



** sekuntum bunga sakura......trademark kat restoran ni

** nama restoran jepun pilihan mengikut tekak kami SHIKIYA...bestttttttt


** ada promotion ok kat sini....aku amik set promosi ni...sebab ada Chawan Mushi...aku suka...plg best air free refillllll...berbaloi...aku refilll sampai 5 kali...memang muntah air



**opsss aku tak ready lagi orang depan dah snapppp.....tak sempat aku nak pandang depan...boolat pipi..abaikan


**makanan pertama sampai adalah Encik Awak punya....SALMON MIZAROE with SEAWEED SOUP...sangat menyelarakan yummyyy



** Tak payah diperkenalkan lagi...sapa lagi bodyguard yang sentiasa menurut perintah...tak turut perintah memang habis la kan aku meroyan...heheh



**Encik Awak nak makan dulu kasi rasmi...tapi aku yang tumpang sekaki pengecakkkkkkkk

**posing kejap sebab makanan aku lambat sampai....huihhh muka pucat lesi cam JuOnn....tak kose nk bermekap pas balik keje


** gila aku jap...berlaih arah duk sebelah pulak...kata orang tua tak elok laki banyak..hehehe..aku nak skit makan makanan Encik Awak



**ok lah paksa rela orang depan aku bersuap...wakakaka...kesian muka terpaksa buat



**Encik Awak dan makanannya...muka bengang sebab makanan dia kena usik...

** ini makanan aku yer dah sampai ..nama nya TEMPURA NISSIN with CHAWAN MUSHI...pehhh dah ada tangan sebuk nak tumpang tu nampaknya...



**okeh mau melantak makan....hepi muka terserlah..puas hati akhirnya dapat makan selera jepun...rasa macam kat negara jepun lak...huhuuh








10 comments:

kella said...

amvoi... kan main lagi..
gaji dah masyuk la tuee....
no more meggi ya!
hehehe
hurray...

POSH76 said...

beb ko ni saja taw dah ler aku dah lama tak kene sushi ni sodap la pulak hehe

Nadine said...

I pun suka chawanmushi. dahla nama pun comey, sedap lak tu. hihi..best eh tempura tu. looks tempting. harus dicuba nie :)

fabulous.farah said...

hensem en. awak pakai spek..eh..sori..terpuji laki orang pulak..hahah

Mimi s said...

En. Awak sekarang ni smpan janggut ke?

NeenaAnuar said...

alamakkk... aku makanan jepungg tak leh layan lah.. dah penah cuba.. tapi tetap tekak belacan.. hahahaha....

Megat said...

alaaa sekali sekala apa salah nyenak pakai spak......bukan hensem pun hehehehehhe......kekok gak dah lama tak pakai .......

Megat said...

aik bru sekarang kerr korang semua perasan .....hehehehh dah lama dah simpan ....heheeheh
tp dlu pendek jerr alaa baru tumbuh hehehe sekarang kena panjang skit biar nampak alim tahi itik kakakakakakakaakaakaka

nti en.awak nak simpan jambang lak nak buat macam osama bin ladin lak bru laa jd pemimpin tak bertauliah lak kakakakakaakakka

Mia-Ina said...

aduhai, romantiknya couple ni...menusuk jiwa menatap pic kat blog akak ni. mcm dah jd kat jepun lak....:-)

eynda said...

Dah lama tak makan makanan jepun...makan apa selama ni ekk???

Google