THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 March 2010

Opis Fasa 1 Sudah Siap


Hari ni citer macam aku kontraktor pulak kat opis...takde citer apa tapi nak tunjuk keadaan baru opis aku untuk Fasa 1...turn aku Fasa 2 maybe on ESOK kena pecahh...mampuih aku hari ni...kena kemas kemas meja aku dan bos aku jugak..aihh dah tentu...okeh masanya untuk berkuruss.....aku kan tak exercise jadi inilah masanya aku bergym di opis...hehehe...yer ar..angkat kotak...kemas kotak...keje orang laki weh aku buat...mau tak berpeluh ketiak aku ni...aduyaiiiii...mak tahan nok berbau sumer benda alah ni...bau gam la...terhidu la pulak...okeh okeh mari saksi gambo hasil dari fasa 1 yang dah siap...sempit dong...







**meja oren yang baru untuk kategori Asst GM, Manager & Asst Mgr


**ubahsuai telah menjadi bilik GM, bilik Store, bilik Filing


**pandangan dari pintu kuar toilet..



**susunan adalah mengikut pangkat dari belakang, tengah depan untuk paling bawahh



**style meja berkembar..wah leh gosip ni...tapi bukan meja aku cam gi ni yer...


**sapa sangka selama ni penuh meja partiion akhirnya menajdi bilik bilik...dalam masa seminggu je siap



P/s : aku tunggu turn meja aku lak....sabo semua..Fasa 2 akan menyusul







3 comments:

NeenaAnuar said...

wah oren! meriahhhh you! ;D

fabulous.farah said...

oren!i loike~

Queen said...

pakai aluminium framing memang sekajap pan je...dan senang..

Google