THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 February 2014

Wallpaper cap Kaison murah untuk Dinding

Dalam pada tak sihat tu kemain entry berlambak..ok lepas geram..jangan cakap i tak update blog ye...huhuu nah silakan...sebelum citer 2-3 hari ni jadi lapok...baik aku story mory...semalam kan duk umah jaga Fayel demam...pastu Fayel tido...so plan kami laki bini nak mendeko rumah...takde la deko apa...nak tampal wallpaper...plan nak ubah balik dalam rumah bagi sedap mata memandang dan selesa...sakit mata aku tengok dinding hijau dah macam markas PAS...hohoho...dinding hijau tu bekas penyewa lama cat hijau..plan nak tukat cat color...tapi plan tukar bila gi umah nana...nana pulak suggest beli wallpaper kaison ...murah baru RM19.90..balik KL laju gi kaison borong 4 gulung Walpaper cap kaison..ok murah ye RM19.90..corak nice jugak..minat batu bata n buluh tapi takde..amik la klasik white...

Acara memasang wallpaper dimulakan dengan bergaduh laki bini heheh...mana tak gaduhnya...bang megat ko pasang wallpaper teliti...tak leh senget...salah line...mulut bising...kejap bukan kejap cabut..sudahnya dia buat sorang..malas nak tolong pegang ke apa...hahaha...nampak senang menampal tapi nak pastikan rapi dan kemas adalah susah...lucky bang megat seorang rapi teliti bab ini..so dia la yang fokus...lebih kurang 1 1/2 gulung diperlukan...memang menjimatkan...so ada 3 1/2 gulung lagi...hmm..bang megat simpan tak tau la apa plan dia nak tampal mana...hasil nya bila dah siap adalah teruja...dah tak sakit mata nampak hijau gelap...dan tak payah penat badan nak mengecat bagai nak rak pastu sakit pinggang hoho...so far aku berpuas hati...so boleh beli di mana mana Kaison ye..oh ye Kaison ni kedai hiasan dalaman yang murah tak mahal...sila la...aku gi Kaison Festival City Mall


ini la kedai Kaison pada yang tak tau ....sila google cari mana lokasi yang dekat ye..barang dia tak mahal...besttt

Wallpaper kaison macam macam ada...RM19.90...segulung..tak pasti panjang berapa tapi cukup untuk feature wall

Sakit mata dinding hijau tu...markas Pas kekdahnya

Proses mengikis dulu dan menampal dengan teliti oleh laki aku...jangan sebuk eh cerewt giler ni...nyampah

Yeyayyy hampir nak siap ....teruja ko siap pasang lack ikea

Ini corak pilihan wallpaper dari kaison

Tadaaaa....hmm masih kena diperbaiki lagi...sudah kemas...simple je ruang santai tamu...sedap mata meamndang dan selesa buat kami anak beranak 

32 comments:

~ NANA ~ said...

siyes sgt cantik kakmy! nmpk fresh & luas rumah sbb warna cerah kn

Jen Jen Areff said...

berubah wajah terusss

chuya - the mother of A's said...

cantik mimy... berseri terus nampak

safiyyah osman said...

waaaaa...lawa2..

umie shahidah said...

cantekkk sgt... nmpk ruang tu jd luas kak mi..

Bitt (double IS) said...

cantik coraknya u..

msredcheesecake said...

biar hasben cerewet...kan cantik hasilnya tu...hehhee....bisalah tu kan nak gaduh2 manja

Gieyana said...

Cantik..klaulah kaison tu dkt..mau juga dterjah juga haa..:)

ayahmamilisa said...

transformation yang cantek sangat..
dalam diam sempat projek deco2 ye..hehe :)

Chekgu Azrine said...

Ala..nk jgk..rsa2nya laki akk tabah x nk tolong psg wall paper tuh..huhu

::puan ungu:: said...

K.My cantik sangat bile dah transform...

Fiqah said...

Thanks for the info. Lepas ni nak serbu Kaison lak..Hahaha

Rizziela said...

kat rumah pun dah siap pasang dah...

Rizziela said...

kat rumah pun dah siap pasang dah...

ctmah said...

xsaba nak duduk umah sendiri!!

Nadine said...

aaaa,bestnya kedai Kaison nie! Thanks babe, lepas ni kalau balik Gombak nak singgahla. Cam best jerk!

BTW, cantik dah hall u. Well done to u and ur hubs! :)

Anak Lebah Comot said...

nie yang tak sabar nak ada rumah sendiri walaupon sewa...

Shasha Azmar said...

Kitaorg laki bini dh terpengaruh ni kak mi...tunggu cikman balik kl..nak terjah kaison jgk.

anis abdullah said...

Cantikla ko mendeko.

Asz Miza said...

Cantik la kak my, ingat nak pasang wallpaper gak la kat dalam bilik...hehehehe..

ameris said...

comei la mimy

yUmiE AzuRa said...

perghh mmg nampak kemas dr sebelum ni beb.ahh meroyan nye aku tgk.haha

♥ ROS ♥ said...

Adoiii kakmi... Nnt nk g kaison la... Stop jap ikea..kikiki

Amira Imran said...

Thanx utk info ni..memang tgh cari wallpaper utk bilik..now nak google where is kaison..

Lyana@Mely said...

bestnye kaison tu...pesal lah kat jb takda..

Anira Abdul said...

Best...best...best....kebetulan mmg skrg tgh survey2 wallpaper yg cantik, tahan lama, tahan lasak + murah...nak tampal dkt dinding rumah baru...malas dh nk cat2...letih....kena g sblm bersalin ni....blh cari deco utk bilik baby sekali..hihihi

Erin@Emmy said...

Kt jb ade tk??

intan izzaty said...

Hai..nk tnye kt sg.buluh or rwg ade x kdai nie

super blogger said...

Banyak betul koleksi wallpaper dinding murah atas rak dalam gambar tu, kalau dpt borang bagus ni.

Khairunnisa Azizi said...

Teringin nak g.. tapi jauh.... memng cantik..

Khairunnisa Azizi said...

Teringin nak g.. tapi jauh.... memng cantik..

kacip emas said...

Assalamualaikum dan Salam sejahtera..di sini sy nk share pd sape2 yg nk tmbh side income (rezeki bergolek)....Nak tak kalau kite cube n usahakn utk dapatkn income RM900 sehari..?? FREE REGISTER... Tiada apa2 bayaran pun dikenakan.. ( Kalau rasa program ni menipu, anda tidak rugi apa2 pun sb tak kluar modal langsung pun kan..??) TAK perlu jumpa orang, TAK perlu jual barang.. Anda open link dibawah yg saya bagi nie dan anda terus dapat USD25 X 4.2= RM105... lepas tu anda dapat link sendiri dan copy ayat saya ni... postkan pada kawan2 fb ke, twitter, wassap sebagainya. Setiap yg buka link anda, anda akan terima USD10 X 4.2=RM42. MUDAH sungguh kan..?? Anda boleh pilih samada duit masuk ke Acc bank atau CEK dipos ke alamat rumah anda.. Ramai yg dah Registe r dan dah dapat duit nya...

http://theyouthjob.com/account.php

... moga program ini dapat membantu sesama kita

Google