THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 February 2014

PRE ORDER GENIE BRA 5th BATCH OPEN NOW TILL 27 FEB 2014

Assalam ..ramai yang duk tertanya open genie bra ni..maaf untuk batch ke 5 ni lambat sikit aku open...masalah kesihatandemam seiminggu...dan ramai yang request nak minggu gaji...ok atas permitaan ramai yang nak join pre order genie bra..cami shaper dan super panty..harga masih sama

genie bra - RM35
cami shaper - RM35
Super Panty -RM10 sehelai ..3 helai rm28

harga tak termasuk.postage..postage ikut order..cth minimum 1-2 kotak RM7...kalau nak.jimat postage beli banyak banyak tu boleh request tanpa kotak...kalau ya
ng tanya minta diskaun kenapa harga ada postage...ye harga aku ada postage...bukanlan berkira sgt harga jual jauh lebih murah dr.pasaran (kot la kalau korang jumpa lg murah ok je) kos aku amik barang berbonjot duit minyak lg...kira upah penat..untung tak besamanapun...harap  memahami.....terima kasih yang sudi nak membeli belah pre order ni..pre order ni order n bayar dulu then kumpul sekali bug barang sampai borong sebab tu.murah ....cuma kat sini aku nak minta maaf last 4th batch ada masalah lambat stok color n pastel..haru dibuatnya...masa tu chinese new year stok dr china tak sampai malaysia...ampun uolls yg aku send lambat tu....so dengan rendah diri sila la order untuk 5th batch ni ;))..payment sebelum 27 FEBRUARY 2014 KHAMIS....boleh order dua cara email or whatsapp


email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp : 012 2056935


KLASIK


PASTEL

COLOR

3 comments:

Has Jan said...

memang best pakai genie bra ,untuk ibu2 mengandung atau breastfeed tu mmg sesuai..nak tahu lebih info berkaitan genie bra , cami shaper atau pun slimming girdle boleh sambung baca di blog brageniebra.com/blog macam2 testimoni serta cerita kami kongsikan .

QaSeh AdRi said...

Dear ada lagi x genie bra

QaSeh AdRi said...

Dear ada lagi x genie bra

Google