THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 February 2010

Alhamdulillah

Penantian menjadi kenyataan..amin...segala yang dirancang telah selamat di jalankan...bersyukur kepada Allah atas segalaNya...aku telah diikat menjadi tunangan kepada Encik Awak ngan selamat...dan pada hari ni gak...genap kami 6 bulan "bencinta" dan seterusnya mengikat tali pertunangan..opsss darah manis skrang kena hati...kasi kurang gula okehhhhhh..bahaya wooo diabetes...terima kasih bebanyak pada keluarga, sedara mara, kawan2 dan and semua ...thanks for the wishes...doa kan kami semoga menjalani kehidupan di alam tunang ngan tabah dan sabar...Insya Allah...Encik Awak!!, aku cuba tidak emo dan sentap okehhhh.....sila la bersabar saja ngan kerenah cik tonang kamu ini....ehheeh...nak tukar nama baru ke or nak maintain Encik Awak,...or Encik Totonang...sesuwai??



p/s : more gamba upload kat my facebook...next citer kat blog nanti ehhhh...penat la nak bebel...









17 comments:

Amy said...

Tahniah nok!! Jgn lupa upload pics byk sket erk..Semoga korang tabah menghadapi alam pertunangan..Jgn gaduh2 gaduh2 manja boleh ekekekeke..

Eri-chan said...

ape mimi gamba sket jek..ni...tahniah!

Kaseh said...

tahniah beb... moga berkekalan hingga akhir hayat.. takyah la tukar nama..unik tu en awak.. :) take care..

fabulous.farah said...

kongratssss!!!!!

Ms AiReEn MoHd said...

babe tahniah buat kamu ngan megat ...jom bowling

suhaida said...

tahniah...tahniah yer kak mimiz =)

Mimi's Mayonnaise said...

Yeyy.. dah jadi tunangan org.. cantik yer hantaran tu..

Iena said...

mimi syg... tahniah yer...
skrg kammo dh bergekar tunangan kpd encik awak @ encik totonang...
x sabor nk tgk pikces gedix spjang majlis berlangsung...

JuJue said...

alhamdulillah.. jangan lama lama sangat. orang ckp byk dugaan. tapi ntah ler..samaaaa jer pon! dugaan ke apa ke..semua tu atas empunya diri jugak! takde bezanya, time tunang ke bercinta ke kawin ke semua atas tuan punya badan. tak gitu..

wahh tetiba je mak buat kaunseling rumah tangga. auuwww.. hahaha

Mia-Ina said...

tahniah kak mimy...dah tgk gmbr akak di FB....lawa sgt make up nye...semoga bahgia hendaknya sehingga mencecah ke perkahwinan yg dimeterai

noradzlina.kamdani said...

ok..sy akn tgk gambo dlm fb..anyway lawo le kaler ijau tu..tahniah skali lg...

zuzie's life story said...

congrats..more picture please

RedLife2Love said...

tahniah kak mimi..kini tunangan orang sudah.. hehe.. cant wait for ur reception kawen pulaks!! wish both of you longer happiness forever.. amin =)

Filla ~ Kasih Aleeya said...

congratulations to both of you!!!

kella said...

Alhamdulillah beb!
tak sangka kan? dah btunang dah ko ngan dia!
semoga ke jinjang pelammin akhirnya ya! aku doakan yang terbaik!
sorry beb tak dapat datang! aku berada di kampung ketika itu..
tahniah ya!

fatenton said...

congrates sis mimi..
hijau super cantik :)

Eida said...

Hi Mimi,first time singgah kat blog u ni,anyway congrats dah jadi tunangan orang.Berseri betul,cantik.

Google