THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 February 2010

Entry Terakhir 99 Tanpa Nasi...HOT HOT SHIT CHICK laaaaa


Selamat sudah tempoh 99 hari tanpa nasi...dah last on 8 Feb 2010 2 hari yang lepas....so korang mesti nak tau apa progress kan....ahahahaha..jangan korang berangan la ngan aku ni..tak makan nasi ke tetap lebih kurang..mencik makk tau...memula je aku berkobar sakan...pastu mmg la dasar "hot hot shit chick kebomm"..huhu...so kesimpulannya nasi bukan lah penyebab hebat ternakan lemak berlaku ngan jaya nya pada aku ni...kalau dah memang daging lemak tepu tu...tak yah nak salahkan nasi la yerkkkkk...aku ni tak makan nasi tak de hal tapi satu je pantang tengok ..ROTI...apa jenis roti aku belasah...dahla banyak karbo dalam tu..yis lagik...tapi nak wat camner...idaman selalu...sehari tak dapat memang leh meroyan...



Sudahhh....cehh ayat menyerah kalah disitu...memang aku kalah pun dalam contest tu...maka RM10 perlu di bank in ke tuan penganjur. KAK ZEL..bayar sajalah jangan banyak cakap...dah le makan nasi sebelum waktu contest habis...memang dasar ke laut hitam tul....nasib badan la....yang aku tau sekarang nak tau sapa pemenang je....giler kentang dapat duit banyak tuuuuu...huwaaaa tapi bukan aku !!!apa sebab aku tak bersemangat waja kental?? tau tak dah la tak makan nasi giler bagai..tapi turun ada lah dalam 2kg..pastu kalau aku mkn skit walaupun tanpa nasi..naik balik 2kg...hah apa makna tu..buang boreh den jee......mana aku tak fedup...Encik Awak pun kena bertanggungjawab gak..sebab dia suka makan nasi depan aku...aku pun naik sedap tengok dia mengunyah..memula rasa sikit jekkk pastu lelama rasa banyak...bengong ar...memang kurang kesabaran disitu..hmm cakap banyak tak guna...nasi dah jadi berry pun dalam perut...takpelah mak telan jek sekarang ni apa ada depan mata janji kenyang halal selamat dalam perut aku ni...bedallllllll
...serik ke nak join kontes montes diet kuwus ni??? jawapannya sah!!! aku memang HOT HOT SHIT CHICK IN THE OVEN.....






7 comments:

Snowwhite Zone said...

99 hari tanpa ns????? anis 30 hari tanpa ns pun x tercapai.. br sehari, dah give up.. hancusss dietku....

fatenton said...

hehehhe
takpe kak mimi kuatkan lagi iman anda ye :)

Ms AiReEn MoHd said...

tak per nak kawin kang sumpah ko mesti wajib mcm mndi wajib kene diet sikit...aku walaupun turun tak sampai berjuta kilo(adeker)namun aku tetap kuatkan hati nak diet gak....aku makan taufufa...ehh menjadik gak...susut gak muker aku yg besor talam tu...

Emynz said...

ko buat aku gelak guling ah babe,ah xpe ah kira turun gak kan. merasa gak turun berat badan w/pun tidak berkilometrico kan.

kudos to u ..ngeh².

RedLife2Love said...

tak kisah la tu kak mimi, yg penting kite sihat dan ceria selalu kan? hehe.. kang kurus2 dah tak best nak pelok!! =D

Megat said...

tak de makna nyee klu tak makn nasi tp benda lain korang ratah sampai tak ingat dunia ,cam ner nak slim river kakakaakaakak........

kella said...

ku juga seperti mu mimss....
hangat hangat taik ayam jer..
hohohohoho..
tak boleh aku berpisah ngan nasi.. ianya telah sebati dengan diri ku!!

Google