THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 February 2010

Make over ke Mak Over Nyahh ...huhuhu

Maaf semua citer tunang tak habis lagi...so sila la muntah belahak...di tahap kebosanan pun...selagi aku aku tengok dalam thumdrive ni tak ada je gambo tak upload..selagi tu la..aku gedik...aishhh....kali ni aku nak story pasal makeover mekap lak...sapa lagi kalau tak si hot mama GXIXG..Aida Gorgeous..dia dah lama bab solek menyolek ni cuma tak baper nak aktif sangat maklumlah dah jadi mak orang pastu smbg belajar lak...penat le tu...oh yer dia ada buat blog gak...klik here....jenguk2 la yerk..apa2 hal sila contact dia...itupun kalau dia free...bzz bangat minah nii...tapi memang puji...mekap malataopppppppp mantap...aku ni penadah muka setia ngan hasil sentuhan tangan dia tu...ada je dinner...memang aku tercongok la kat depan pintu umah dia......heheh...thanks a lot aida....



** uihh tatot nya mataaaaaaa...macam vampire ke hapa...nasib aku tak beli yang bigger eyes...nampak cam ju onn la pulak....disebab kan aku lama tak pakai contact lens ni..nak pakai nya berjam2 amik masa...adehhh...nasib lekat di mata...auwww nampak kelabu tapi kadang nampak biru...uihh suka la..palsu nya mata koooooo..ada ala2 omputih kat london tak...uhuuh


** wohooo dah rhopa orang kena urut bersalin je niiii...kah kah...apa ko nak bikin ni da...samurai ke?? gambo makeover ada kat official photog aku le...nnt ada aku upload...kamera aku snap sampai tang rambut je.........

** bukan main tarik lagi aida rambut aku ni...oi buang angin ke hapa ....tergelak ke nak nanges tu...yang penting maintain bulu mata pelese...panjang melentik lebat bukan milikku...hahahaha

** gigihnya ko da membikin rambut keras degil aku tu...hahaha...ha godek jangan tak godek...jangan sampai rambut hilang sudah laaaaa

** uikssssssss....biar betik ni aku.......tak caya tak caya...patung bergerak je...ewahhhhhhh hihihi


** jeling kamera jap...dah nak final touch up ni...baper lama la rambut aku nak siap ni...terhoyong hayang aku rambut dikerjakan...toinkkkkkkk


** feeling macam marjinah citer ali baba bujang lapok jap...rambut tu dibkin naik bun tinggi...aku cakap ngan aida...nak sanggul pramugari...tak jadi pramugari rasa cam pramugari tak bergari pun jadi le


** sudah siappppppp.....aku memilih untuk pakai sanggul karipap.....plan ingat nak pakai fresh flower..tapi dah biasa sangat...jadik...aku tertarik ngan sanggul karipap ni...sesuai ke ha ngan muka?? takpe tak sesuai pun aku dah pakai...tok sah banyak songeh...ngeeeeee


** Aida with baby mia...thanks da make over muka aku...ko memang dah kenal kan struktur muka aku...tak amik masa yg lama ...maklum la..kulit berkerak ...yang penting aku sangat puas hati ngan ko...tima kasih da..mencantekkan aku ...masalahnya mak je rasa cantek..orang lain tak cakap pun..perasan giler vavi..hahaha..opsss mak tak kesah nok...janji muka aku bercat cat...


p/s : aku tunggu offical photog je gambo..kemain dia klik muka aku tgh solek..siap je aku tempek kat blog ni haaaaaaa








23 comments:

Emynz said...

ko pinjam lense edward cullen ke hahaha,sib baik x merah kan. ok gak make hover dia

noradzlina.kamdani said...

akk..mmg betul make over..pandai akk nye jurumekap tu

Iena said...

aku dulu kawen pakai ijo tp make up cam pelangi... kan bes kalo make up aku dulu cantik cenggini...

Nanie-Izailani said...

lawa kak mimie makeup tu.tak nmpak over sngat sesuwei le utk bertunang.

Mimy Hamid said...

Emynz = kalau merah ko pun larikkkkkkk

Mimy Hamid said...

noradzlina.kamdani = yer ker...akak hover tak?? hehe

Mimy Hamid said...

Iena = dulu tak macam skrang..pelangi ok pe..macam paddle pop

Mimy Hamid said...

Nanie-Izailani = sesuai kan...puas hati tul..syabas beteh

atoyis said...

fuyooo..dh bukak bisnes mengandam minah nih ek mimy..mantop sih..sib baik aku dh kawin klu tak blh panggil aida jugak...lowo ler limy

booh7979 said...

Nice touched! mmg berbeza..u nampak gojes sekali :)

Filla ~ Kasih Aleeya said...

wah meletopssss! hahah.. lom gambo dari photographer lagi tu.. bulu mata tak hengat.. ai like!!!

Mimy Hamid said...

atoyis : takpe pasni ko nk gi dinner ke ..annivesary ke

Mimy Hamid said...

booh7979 = beza kan?? sebelum cam hapa je muka..seposen pun laku

Mimy Hamid said...

Filla ~ Kasih Aleeya = ko kalau bulu mata lentik suka tul kann

POSH76 said...

wow mmg meletopnyer...suker mekap lite2 gitu...terer mak andam hang hehe

fabulous.farah said...

orang cakap orang cantik pandai mekap.betul kut..huhu

Mia-Ina said...

make over ni mmg menjadi...credit pd juru make up2...suke sgt tgk

TinTaDariHaTi said...

cantik dier make up kan mimie... siyess.. xde la over sgt n xde la natural sgt. seswaiii

Mimy Hamid said...

POSH76 = dia yg terror bukan aku ...hihiih

Mimy Hamid said...

Mia-Ina = tapi akak over jugak kannnn

Mimy Hamid said...

TinTaDariHaTi = camner tu tak lebih tak kurang..kira sederhana la kann..tq

fatenton said...

sis..bila tawen nih?
mesti rasa bahagia sekarang kan.. :)

kella said...

cantik kawan ko mekap mims! dia amik kusus mekap ke weh? boleh ke kalu nak tempah? :D

Google