THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 February 2010

Sticky Mode : "You've Got Style Contest" - JOM UNDI !!!!!!!!

**LATEST UPDATE **

~ Sticky Mode ~
~ 3/3/2010 - 17/3/2010 ~

Haluuu semua...opsss malu pulak nak announced..tapi nak bgtau gak..dengan tanpa rasa malu segan silu...errr aku malu sebenarnya..hahah...kalau korang rasa aku ada style...sila la ke link penganjur iaitu KAK EYNDA
(juz klik)....vote for me yer....AFUNDI MIMI...hihihi..jangan lupa undi aku....nak kena ada trademark gak ke?? wakakaka..




Teruja pulak aku nak join contest dari kak EYNDA ni...aku jarang nak join contest montest ni...jengok je blog dia hati terus tertarik menarik da boomm melonjak nak join contest ni... antara syarat2 nya ialah "Letakkan sekeping gambar individu anda yg anda rasa ada bila orang tengok orang akan cakap "Wooo ada style lah!!" ...aku yang perasan konon ada style ni pun nak mencuba nasib..mana lah tahu kan...hadiah nya berupa duit berjumlah RM50...wah nampak duit terus nak masuk contest kannnnnn..mata duitan tul...yes la...sekarang bukan sistem barter...nak apa2 semua pakai duit maaa.....RM50 macam-macam adaaaaaa...


5 sebab mengapa gambar ini yang aku rasa "ada style laaaa"..

1. aku rasa nampak kuwus.....bila lagi nak rasa kuwus walaupunnn...owhh i laikeee
2. teknik gambar yang menarik no edited yer...serius mmg tak de edit..percayalahhh
3. aku suka combination beg merah, belt merah & kasut merah tu...sherasi bershama
4. encik awak yang choose....dia kata sesuwaiii...ecehhhh...gedikss jap..ahahaaa..katanya gambo lorong haji taib...siot kannnn
5..ermmm untuk korang...LU PIKIRLAH SENDIRI...ehehe..amacam..
ADA STYLE KE???







20 comments:

eynda said...

Wow...peserta pertama nih ;-) Thanks yer...akak simpan gambar ni...

POSH76 said...

wow mmg ngetop..hang pakai apa mmg menjadik...insyallah leh menang nyer hehe

Ms AiReEn MoHd said...

erkkk wehh aku tetibe sentap jap neh...

Emynz said...

O-kay. Aku x pham. apesal ko nak sakit ati weh kat dia nie? lantak dia ah .tiz is free country okeh. sukahati dia ha, ko yg mengelabah menghamun dia pahal?? tadek life? atau menyakit kan ati org adalah keje parttime ko ke?dpt duit? atau ko adalah seorg geek yg tak tadek arah tuju dlm idup ko lol

sorry mimy i just cant help maself. ciao.

noradzlina.kamdani said...

perghhh akk mmg manatp le...gud luck tau

booh7979 said...

Nice!

Eri-chan said...

tahnye encik awak jatuh chenta dgn ko sbb ko nye style yg nie..hehehe..go mimy go..

Mimy Hamid said...

HEY SI CELAKA ANONYMOUS...PANDAI PULAK KO BUAT ID YER GILER....APA KENA LA NGAN KO NI MEROYAN...SUKA HATI AKU LA INI BLOG AKU...KO TAK PUAS HATI NGAN AKU...TAK SUKA KE HAPA JANGAN BACA....ADA AKU KESAH KE KO NAK PANGGIL AKU GEMUK KE APA...AKU RASA KO TU LAGI LA TAHAP MANUSIA PALING KEJI..TU YANG PENGECUT TAKUT NAK TUNJUK MUKA SAPA...SUKA HATI KO LAH NAK KUTUK KE HAPA...TAK MATI DEK KEJI PUN....JAHANAM LA KO

Amy said...

Babe!! Aku pon suke gmbr ni..U go girl!!! Aku rse color merah sgt sesuai ngn ko.

Pada lahanat yang duk gatai bijik mengutuk tu kan aku sarankan tilik bijik ko dulu sebelom sesuka hati busuk cam longkang tuh dulu sblm nak ngata orang..aku paling benci ngn manusia cam lahanat nih..dah tak suka terhegeh-hegeh nak baca..yg cam sialnya nak komen lak tuh..dah la pengecut..cam sial lah!

Mimy ko sabar, we all semua by ur side..agaknya lahanat ni tak cukup kasih syg la nok tu psl komen ala2 jeles..bangsat!!! geram aku!!

Mia-Ina said...

pose yg menarik ni dgn cover belakang yg unik...

Iena said...

ader yg mereng nk mengutuk jugak ker?! mana2? meh sini aku skolahkn!!!

ini mcm jenis org pon ada ka?!

dina said...

Cune le style ko nok, aku jeles hokeh! segemuk aku ni tak reti nak berpesen la nok, yang ado jo la...

si anon begok tu ko jangan layan, tu dia dah makan sumpah seranah sume kengkwn ko, esok2 kena gelek dgn lori taik, padan muka kau anon... bodoh punya anon, kalo ko tak suka kawan aku ni, ko takyah la lepak sini bengong! takyah nak komen menyakitkan ati orang, ngata orang babi la apa la, ko pehal? nak sgt jadi babi ke? bodoh betul la! kalau berani sangat tunjuk le muka, apesal nak sembunyik2... baghal punya anon!

Ms AiReEn MoHd said...

Haih seluruh ahli gang mimiey da suara si amy meletop bergabung ngan iena yg ala pemalu mengkomen plus dina yg boom gak...semlam aku malas nak citer byk sebab aku terkedu byk sgt anon buh perkataan binatang haram...burua punye anon...ok skang kuasa tenaga mencarut aku da dtg...

ANON yg konon nyer diva oii....kalau la geng aku dapat ko ni or tertengok ko ni jawapnyer mampus kene letop taw tak, mmg bersepai muke ngan pepet ko weols kerjekan....aku nak sgt tgk ko neh..ape ke chantek beno ko anon oiii....kalau setakat muke ko pun mcm jamban bek tak yah ehhh..bior la kawan aku tu nak pakai seksi ker hape ker...yg ko susah nape?ko dengki kianat die ngan laki die tu nape?ko ade hati ngan laki die keror ko ade hati ngan die?ker die tolak ko punyer lamaran ker?tak sesudah ko kutuk kawan aku tu apeke hal....

si anon yg da nak mampus tak tau takut..skang ni dengan ape yg ko tulis tu leh tau siapa ko...jgn ko takut yer..akan aku tulung kawan aku ni cr ko sampai dapat...bior la susah sikit..identiti mu macam da diketahui sebanyak 40% yer...tunggu nak konpem kan aje....ngelupor la ko jap lagik....ade beran ker komen la lagik anon oiii

IdzaLia said...

SALAM ZIARAH & KENAL YE...
lia wish gud luck.. follow too ye..

Eida said...

Mimi,sapalah yg jeles dgn ko tu,lantak dia janji ko tetap vogue dan comey.

Queen said...

erk..tetiba masuk blog mimi dah jadi ini macam..takpe mimi..datang pun sbeenarnya nak curi idea nak kasik vote naik (wakakakka..takde malu punya pencurik)...
takpe la mimi..chaiyok2...
the best gurl win....

NeenaAnuar said...

all the best you to too dearr!! :D

kella said...

mimi... masyuk.. :D

Eida said...

yeah one vote from me for Mimi,done

POSH76 said...

tak tifu hang mmg ada gaya...AFUNDI MIMI hehe

Google