THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 February 2010

Hampir Ke Situ ........



Lately ni jiwa kacau hampeh..perasaan berkecamuk...sori sori Encik Awak...tak tau ar apasal aku jadi block mental...semua benda aku nak terasa...pastu senang sangat nak gosok2 mata pastu tetiba terbitlah air embun mata....ahh sudah cakap je nangis habis citer.....napa tetiba aku peranga
i camni...ahhhhhhh tak suka laaaaaaaaa sentap sentap ni...tak suka.....aku bukan orang macam ni.....oh please kembalikan jiwa ceria ku yang dulu ....arhh jangan stress plzz..itu semua mainan syaitan yang suka jadi orang ketiga...yang penting sekarang ...SABAR !!!!!!!..kasi dengar lagu indon dari Mendua - Hampir Ke Situ rasa sesuai ngan keadaan sekarang...sesuaikan.....cik mimy sengal.....kalau rasa nak marah, ngamuk, sentap sila lah dengar lagu ni berulang kali ..supaya hilang skit mental ...aishhhh lagi 2 hari je ni...udahhhhhhhh dong....!!


** terkenang semasa dulu!!!!!!..hehe



HAMPIR KE SITU - MENDUA

Aku sadar bukan mudah
Untuk mengejar mimpi indah
Pernah suatu ketika dulu ku punya
Harapan besar
Kini aku tak pasti
Dapatkah ku miliki

Sudah jauh kita temu
Kekalkanlah impian lalu
Mungkin ada hikmah yg akan menunggu di penghujung jalan
Biar nanti kecewa
Setidak-tidaknya cuba

*korus

Jika halangan menduga
Perjalanan kita
Janganlah kau putus asa
Kerna ku ada di sisi
Setia menemani
Andai semangat mu gugur
Genggamlah tanganku
Kita hampir ke situ

Adakala ku terasa
Ketabahan tak setegah
Tetapi apakan andainya
Berhenti separuh jalan
Percayalah padaku
Aku yakin kita mampu

Biar orang katakan
Rapuhnya harapan
Bukan mereka tentukan tapi
Kau atau aku
Tandaku punya kamu
Apa telah akhirnya
Tetap bersama





6 comments:

Megat said...

dah laa tak yah laa nak kacau nti jadi dodol laaa kan saper yg susah.......laki nenek sedara makcik sebelah gak yang susah.... 2 ari lagi dah nak jd tunangan org dah so simpam air mata tu masa akad nikah nti heheheh

Emynz said...

Normal babe, nanti dah lepas ok jek. jgn stress sgt. ti-heeee.

Nadine said...

awwwwh...sweet song.

dont worry mimy..lagi 2 hari sahaja nak jadi tunangan org. agak2 nak stress pk kan pasal hari sarung cincin yg akan jadi hari yg bahagia for u and ur man. sure hilang tensi itu :)

kella said...

biasala tu.. jiwa tengah sengal2.. emosi melayang layang.. tunggu aja hari bahagia tu..

Iena said...

ah jgn heran nok... semua tu rasukan setan yg x suka bila kite makin dkt nk kawen...
take it easy yer nok...

Liyanaroxx said...

relax kak mimy...just chill & enjoy ur big day okeh?pasnih ada lagik satu step ke SUPER BIG DAY...so kawal emosi & senyum slalu!!! :)

p/s : semalam masa serempak dgn akak kat ATM nape mcm pucat sgt? kalo tak sehat makan ubat okeh?

Google