THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 February 2010

Transformasi Pelamin Tunang "Greenny Garden Blink Blink "...ecehhhhhh

Pelamin Anganku musnah ke ni..??oh tidak pelamin anganku menjadi kenyataan...wah tak hengat baru bertunang nak pelamin bagai....mengedik bagai aku ni...memang tak plan langsung nak buat pelamin..sebab akubudget sempoi2 jek...tak mo habiskan kos yang banyak tunang ni...tu yang tak de terdesak sampai nak sewa ke hapa...busuk2 pun RM300-600 kena bayor...di sebabkan rasa nak shantek duk atas pelamin ...feeling kengkonon perantin la...aku pun search la google mana2 mini pelamin yang boleh di buat ilham...kutip & amik sikit2..combine kasi gabung..meletuppsss..masalahnya meletop ke?? auwww...takde la...simple dimple je...janji boleh aku duduk masa sesi sarung menyarung...then sebenarnya ada rahsia sebalik..patutnya aku bersimpuh ayu sopang..tapi buat hal lak lutut ni...leh plak aku jatuh saat nak dekat bertunang....dah ligamen tisu dalam aku problem...dah macam orang umur 70 an lak aku...sigh tulll


** dimulakan dengan gerudi inul oleh bakal tunang aku..sapa lagi encik awak...bab2 ni memang serah la pada dia...biasalah dia kan dah terikat kontrak maintenance kat umah aku...huhuuh..buy1 free 1

** testing testing...memula plan nak wat style gini...nampak cam sempoi je...ada banyak yang kurang ni....hmmmmmmmmm...abaikan bantal kusyen yang kepam tu sebab asyik duk melepak sambil tido sampai lelehan air liur pun kuar...huhuhuh

** switch on the lamp pls...huhuhu..alamak kantoi nampak kipas ..takleh elak la weh..kipas di tengah2 bandar...hehehe...berguna weh dah la musim panas...mau aku duk situ hot temper...sapa nak jawab

** ekin kalau bab pandang kamera no.1...nyampah aku ...nak buat candid pun tak jadi....buat apa tu...pasang rerama terbang merayau...heheh

** tadaaaaaaaaa..hasil makeover oleh maksu aku.....kasi tampal kat syiling la....baru nampak blink blink over the shadow...mak hover kan...makeover tak tau pulak..wakakaka



** bertungkus lumus semua mengerjakan nak kasi pelamin the vass siap..ada penambahan bunga...naseb baek la ..jiran aku si Irda tu mengandam..leh ar pinjam 2 set bunga siap stand lagi..tu yg nampak seri....

** taraaaaaaa...see the pelamin laaaaaaa...wah hati berbunga ni..bila la nak duduk ni...mak cuak okeh nak duduk gak ni..sebab langsir belakang tu di salut ke kerusi panjang tu..kang buatnya aku main duduk je...mau tak jatuh langsir kat aku...memang haruslah jadi persembahan ratu lawak kannnnnn....omg

** si boboy dah kasi rasmi dulu daaaaaaaaaaa...tak mo turun okeh....habis la...jangan ada coklat kat tangan sudah...satu hal nak cuci ..dah langsir putih berseri sesuci aku tuuuuuuuuuuuuu

** sessi memujuk boboy supaya turun dari pelamin tu...amik masa okeh...aku dah buang jeritan lolongan kat si dak kecik ni....giler bising aku ..ngan budak kecik pun cuak okeh

**pelamin anganku dah siappppppppppp...inilah hasil kerjasama sumer...settle ...tak yah sewa bagai...tunang saja...simple udah...amacammm greeny garden blink blink menjadikk tak?? yang penting hijau sedunia...harussssssss

** ehem ehem...akhirnya aku dapat duduk di singgahsana ...eceh...feeling macam tak caya je..biar betik ini aku.....???? tampar skit bukan mimpi lolllllllll










15 comments:

Nadine said...

menjadi! simple tapi cun. mmg kreatif la korang *clap*clap* :)

Cupcakes said...

Wah.. simple & sweet pelamin tu..

POSH76 said...

beb hang look so georgeous santek sgt i like...pelamin pun simple & nice

Nanie-Izailani said...

hah k.mimi dok atas kain lgsir tu ker..huishh..seb bek tak jatuh kain tu kan..

Iena said...

i loike dis felamin. pasni leh wak sewa nok! hahahhahaaa...

kella said...

ohhhh... begitu rupanya!
salute kat ko la beb!
i like! macam ni lah.. kretif metif..berbaloi baloi siot!

Filla ~ Kasih Aleeya said...

cantik white+green... mcm dlm taman gitewww...

Mimy Hamid said...

Nadine : takk...bukan i yg kreatip..hehe..clap to my maksu

Mimy Hamid said...

Cupcakes : sweet like cupcakes ke??

Mimy Hamid said...

POSH76 : ko tgk skit je dah say gorgeous..malu aii

Mimy Hamid said...

Nanie-Izailani : nasib baik dik..kalu tak habis la aku

Mimy Hamid said...

Iena : ko nak sewa apa lg nok..ko dah selamat kawen

Mimy Hamid said...

kella : aku nak jimat nya pasal

Mimy Hamid said...

Filla ~ Kasih Aleeya : aku tak rasa dalam taman...panas hottttttttttt

E=mc² said...

pelamin ni sumpah vogue la kak mimy! simple pon tapi cun tau! me like it~ hihi..

btullah, simple2 asalkan majlis diberkati. tp nanti nanie nak tunang lgsung tak terpikir nak buat pelamin tau. nak buat style2 zmn2 dolu2, duk dlm bilik bagi saspen! jeng3.. hahaha (berangan la aku kan...)

Google