THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 September 2009

Selagi Tak Habis Puasa - Makan-Makan JW Marriot

Kali ni entry makan lagi..selagi tak habis pose ni..selagi tu la sana sini duk panggil buka sana buka sini..jangan buka baju sudah..aihhhhhhhhh...dosa tau....kali ni aku gi buka pose with ex opismatte STSB..memang tetiap tahun tak miss berbuka pose sesama...sapa nak join meh datang...tahun lepas lagi giler beb buat sahur.kat PJ Hilton tahun ni back to buka pose la....decidenya decide....kali ni kita makan orang-orang kaya gitu...JW MARRIOT HOTELin da house...ala yang depan pavilion tu....sangat hazab nak ke sini jalan boleh sapu jem gitu...kali ni makan kengkonon kaya macam VIP la...padahal kayap....huhuhu..aku je bkn diorang..harga oklah tak jerut leher tapi mencengkam darah RM62.10 bersih...ok lagi reasonable pada taraf hotel sewaktu dengannya...pada yang makan macam banyak macam aku memang berbaloi baloi....





** tengok la menu nya 108...tapi aku muskil gak..ada gak yang dalam menu tu aku tak nampak pun menu nya kat meja..ke aku rabun??..kengkonon high class la JWM gitew..walhal makan masuk perut proses hadam sama jekkkkk..ko membuang keluar gak kan..aihh dah mengarut aku..
** dressing style ke hotel..wah kepoyoan melanda diri ku ini...aku kengkonon over lebey la..maklum la masuk JWM kannn...cakap banyak nampak tak belt putih besor tu?? kang aku libas...tu belum lagi handbag rimau aku ...segarang tuannya...aummmmmmm..
** aku dan makanan ku.."kambing golek kambing golek"..makanan orang lain tak koselah aku nak snap...tapi tapi dukacitanya dimaklumkan pada hari itu aku rasa aku la orang yang paling tak makan byk..ini sajalah yang aku makan...tolong la percaya..walaupn susah nak percaya..eheheh..sebabnya aku telah meneguk air dengan 1 nafas sekali terus jalan...tu belum aku cilok air org depan tepi aku..dah 3 nafas..

**kira jadi partner in crime la ngan rizal..maklum le aku pun datang single..dia pun bini tak der..awal2 dah cop tempat untuk aku...nak duduk ngan divass poyos katanya...kemain lg ko yer...cik nolly dolly apsal tak join tahun ni..leh ko teman abang kesayangan kamu ni..
**aksi makan bersama gambar..opsss...amud datang bersama isteri tercinta...minum air merah..aku bersama rizal yang awal2 lagi cop nak duk sebelah aku...nasib isteri ko nun di London..mau aku kena tarik rambut..dan bersama adik syg aku irna yang kurus tak pernah gemuk macam sebelah dia tu..kak lin bersama laki tercinta sedondon pink..opss kena paksa ke abg syarul color tu....opcos ; akak ann yang tak sabor nak bertunang kannn..opps terlepas



** aksi gedik dari yang bernama wanita, perempuan , ladies, girls, women...ini baru dinamakan sewaktu dengannya...alah bisa tegal biasa amalan berposing gedik manja...muka kasi manis..yang pasti nampak gigi wajibbbb

** wah datang berpasangan nampak...oh ada lagi sorang kak min & abg shahriman..tak sempat nak snap..pasangan laki bini bergambo tepi pool..nak amik aura romantik konon nya...apapun ni sah halal...no arguement...ehhe
** artis & peminat nya yang pemenat sudah tenat gambo...ecehh tak kose kan statement aku tu...hahahaha...kira kengkonon gambo ni nampak le aku bersama peminat vs pemenat yang nak bergambor ngan aku..padahal tak tau aku yang paksa rela suh gambar sama..mereka sangat kesian..tapi kesian pun tetap tersayang..love oulsss
** bukan senang weh nak bergambo beramai-ramai ni..ini semua ada lah set timer dari cammy aku....wah aku yang paling over kat depan ..nak jugak muka masuk sampai tersenget-senget badan...dah le tak sedor diri badan besoorr..tenggelam muka semua...sadis tul ..


**kasi clear skit gambo besau beramai-ramai..ramai gak yang tak dapat join..ikutkan kitaorang nya geng mau pecah JWM..ini baru skit beb..
**LV la pulok...aih kata kat bawah je...harus lahhh....motip utama ke JWM..hahaha...bergambor mengikut huruf kesukaan memasing bukan mengikut bentuk abjad...huwaaaa..baru terasa betapa diriku ini debab tembam dari mereka yang kurus keding..oklah tu..special edition kan...aku baru perasan ...memacam color ada...eh aku n kak min sama black & white....
** ehem ehem ...kengkonon ko model LV la....bior lah...manatau ada tokeh LV tengok gambo ni terus dapat sign kontrak ..ha terus campak kat aku ni handbag satu...sesungguh aku telah mimpi di siang hari di waktu tengahari...so tak payah angan tak sudah...nak beli pun tak mampu lol...tapi bergambo sesuwai kannnnnnnnnn..(dengan harapan..tokeh LV tengok & baca)








13 comments:

Emynz said...

Ko dilanda fenomena mkn x basah ,tdo x kenyang ke babe? mkn sket jek.padah ni hahahah!

POSH76 said...

kelasss...wah ko pakai apa pun konpom lawa..hehe

bestnyer makan kat sini...makan tak penting sgt...yg penting vogue...hehe

kella said...

amboi.. best...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

hahah..saper suh ko tala air dulu?.. tp ok lah the rate utk taraf hotel 5 star kan kan? hahaha.. food sedap2 gak!!!well suker dressing ko yg nie.. kelasss gitew!!!

tHEoNeANDoNLy said...

wah hebat la...!! jgn lupa komen blog aku plak..!! hehe..

Real Woman said...

sesuai sesuai jadik model LV! mak sokong!! apa hingat yang kurus kering je ke yang lawa?? apa hingat yang kurus kering je ke yg beli LV nih?? takpe mimy janji ko punya posing tu ada ala-ala cindy crawford so harap2 tokey LV baca la blog ni!! eheheh

busyuksayang said...

u're so cute la dear :)

Mimy Hamid said...

Emynz : fenomena ke tu..sadis kan,..

POSH76 : tp beb mkn ptg gak...hehehe

kella : best apa yang

daela said...

walaweii..mie, aku x sempat lagi nk berbuka puasa ala org kaya2 nih...best jer aku tgk...next year ko roger2 aku..aku nk ikut gak..(weee...aku buat muka x malu nk joint ko)

:: || Mrs. Izwan || :: said...

bep sedap tak food dia?

Mimy Hamid said...

Filla ~ Kasih Aleeya : mak takleh jumpa air pasti rakus..

tHEoNeANDoNLy : kena komen ke..hahah

Real Woman : sila la buka mata tokeh LV..waaaaa

Kaseh said...

ko kalau dressing mmg aku saspek..suka aku tgk ko la..

Mimy Hamid said...

daela : next year meh roger..aku no hal..malu ke tak belasah je

:: || Mrs. Izwan || :: : sedap!!!!!!

Kaseh : ko saspek mcm aku buat salah lol..hahahah

Google