THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 September 2009

Ini Bukan Jin Notty Tapi Boboy Notty

Rumah aku riuh ngan suasana si boboy notty yang datang umah tok mak &tok wan …ingat kan jin notty lagi nakal rupanya boboy notty huuhuhuh...kengkonon musim raya ni kalau dia ada meriah la skit suasana..bukan meriah lagi..kecoh ngan gelagat boboy notty ni…macam ada 10 orang budak umah aku dek kerana dia sorang ni…hadoiiiiiiiiiiiiii....jeritan batin terdengar la sana sini...dah sorang2 duk terjerit je ....boboy telah diimport dari shah alam untuk dipinjamkan bagi mengkecohkan umah aku…mmg kecoh pasal dia sorang…layan dia sorang boleh kurus aku…tpi tak kurus pun….sebab bukan aku yang sebuk duk layan dia…ekin yang rajin layan…mmg patut pun dia kurus…makin kering lg ada la..kesiannnnnn….


**sasaran utama telah dijumpai...tangga umah atokmenjadi mangsa...notty tul

** boboy sempat nak geget montot tokmak....aku tengah lipat kain kena kaco...peel memacam tul boboy notty...dia wat nakal dia yang nanges...

Macam-macam si boboy notty ni buat…gi kolam renang nak lemas….aku la penyelamatnya yg tak pandai berenang..mak redah je…oh boboy…habis basah baju aku…takpelah penting selamat….itu belum kes encik awak tersinggah umah....apa ke plak tersinggah ni ..hehehe...encik awak pun feninnn maaa..masa encik awak datang leh plak dia tumpahkan minyak motor tokwan…dah le time tu tok wan tgh rancak duk sembang ngan encik awak…ahahaha..sian tok wan kena duk bersihkan gara boboy notty…dah kata baby boy gitulah gayanya…tak de si boboy umah boring plak..takpelah boboy tetap kesayangan semua…


** habis kuyup aku..gara- gara si boboy notty ni....blh plak lemas...sampai hp masuk air le...dah mandi tak reti nak kuar pulak...tak serik tull...penattt

** di hari Encik Awak tersinggah ..br abah rancak nk bersembang si boboy kuar perangai notty dia depan Encik Awak...Encik Awak sabar je la yerkkk..heheheeh

** sesi bawa si boboy notty jalan2...aduh rakus tu budak sorang ni makan aiskrim...aiskrim tu 2 trip yer...penat siot layan kerenah...ekin je sanggup tengok badan kurus le

** ha last last Encik Awak surrender nak dukung boboy notty..sebab tak nak balik...larat ke pikul syg??? boboy tu debab giler..hahaha tak pe tak pe praktis...aku pun debab...sanggup ke???ahahah








9 comments:

Nadine said...

hihi, comeynya aksi2 boboy nieh. :D

Emynz said...

lol pe kes masuk dlm bakul tu.

Eri-chan said...

wah2 encik awak praktis bawak anak..bawak mimi tak mungkin..mahu patah riuk nanti bdn sasa encik awak..sanggup kerr??

Mimy Hamid said...

Nadine : comel tp notti...

Emynz : bdk notti cam tu la

Eri-chan : mana tau dia leh pikul aku...hahahahah...mmg patah le tulang..sian

en.awak said...

apa lak tak sanggup.dah org yg kt syg tentu laa sanggup.tak kan patah nyee tulang sy niee.korang jgn risau laa yeee.nti klu sy angkat korang semua tergangga luas mulut tu lak.

heheheh tak percaya......

Mimy Hamid said...

en.awak : tak percaya lol...nnt esok kuar paper ada org patah tulang 18 kerat..sp nk jawab

en.awak said...

alaaaaa patah tgn untuk org tersayang tak apa salah nyeeee sayang....heheheheheh

Mimy Hamid said...

en.awak : ooooo..tak pe yer...baiklah sila angkat ayg sekarang jugak...patah ke apa tak kesahhhhhhhhhhh

eKiN said...

aduhaiii...sgtla kpenatan ku nk mnjage anak buah ku c boboy cyg alang ni...sgt noty ok!bkn noty sket2 tp byk2...huhu..

alang : syg alang ke angah?
boboy : ayang(alang)..[smbil tnjuk kt alang die ni..]lalala

**angah n acu die sgt jeles!**haha

Google