THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 September 2009

Seminggu Bercuti Tanpa Aktiviti...

Ramadhan yang ke 27..aku spend time bersama Encik Awak untuk berbuka puasa last kopek untuk tahun ni...seteguk air kosong sudah memadai....eceh tak tau perut menjerit lagu rock kapak minta di sentimental kan....lalu berlaku la redahan hujan untuk menikmati makanan..yang penting tiada sebarang kekantoian berlaku...seronoknya...Semoga tahun depan kita dapat berbuka sama lagi yer....mungkin di suasana lain barangkali...oh apakah!!!!!....InsyaAllah.....


Oh ya!!kami akan bercuti selama seminggu maka tiada aktiviti sampingan akan berlaku di bulan raya ni selain dari makan ketupat, rendang , main bunga api, memasang langsir di malam raya, sibuk gi beraya....tapi aktiviti maxis to maxis dari selatan ke timur tetap berjalan seperti biasa......semestinya....kalau tak pulangkan Biskut Ciptaan Ku..**siku dah buruk lol**... tak pe la pasni minta maaf balik.....Ya Ampun !!!!!!!...





10 comments:

encik awak said...

mane leh mimi mintak balik
oooo.tak baik buruk siku betul laa.klu nak gak ambik laa bekas tu.tp biskut paham2 jer laa dah abis mkn heheheheheh

Emynz said...

siap bercahaya muke lol. Padah.
drive safe weh

Kaseh said...

pancaran sinaran cinta tuh emynz..tu yg bercahaya muka encik awak..muehhehe.. ko cuti seminggu eh mimie.. jumpa pas raya la eik.. happy hari raya beb..jgn noti2.. encik awak da bg duit raya?

POSH76 said...

mmg sedondon....hehe

Nadine said...

wah, cahaya cinta kah ituewww... :D

busyuksayang said...

wah!!! gambar semakin jelas nampaknya...good good good :)

Mimy Hamid said...

encik awak : uikss dah habis ke?? bg smlm habis..lahapnya

Emynz : cahaya la sgt..hahaha..ko jugak weh

Kaseh : saja bg cahaya skit..shining star la konon..aku paw encik awak ni

Mimy Hamid said...

POSH76 : 2 dondon la..hehe

Nadine s: cahaya purnama je

busyuksayang : ah tidak masih menutupi..

tHEoNeANDoNLy said...

"encik awak" ader bagi comment tu... en awak nati dtg raya umah "en saya" yer... bwk la "cik mimi awak" ke rumah saya.. hehe... wah gamabr ader cahaya "Nur Kasih lagi..." huhu...

Eri-chan said...

wah encik awak suda pandai mengomen..no 1 lagi dlm senarai...encik awak, kitorg mmg sudah lama menanti encik awak membalas komen cik mimi..ini kera cik mimi begitu menyerlahkan kebahagiaan dia sehingga bercahaya dan berseri rupanya bila bercerita...wah.wah..atas awan sudah...

Google