THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 September 2009

Gegambor Raya 2 Syawal -1430 (2009)

Yang ni raya ke- 2 pulak...dah cuti duk kg keje aku berjalan sakan je la...maaf aku tidak snap pun pic makanan di pagi raya...benda makan yang sama macam korang gak...orang johor tak sah kalau takde ketupat, lontong, rendang, kuah kacang...di hari raya ke 2 aku masih mood mau melawa gedik....raya ke 2 adalah sessi pegi umah terbuka sekitar batu pahat dan pagoh...gambo raya ke 2 sikit je.. disebabkan bateri telah kehabisan..maka ini sajalah yang dapat disnap..kalau tak mau gambo aku beratus siot...


** ni ha baju raya ke-2 aku lg better dari baju guni raya pertama...kuning maaaaaa...ala2 kerabat diraja pulak aku...kelasss nyahhhhhhhhh


**gadis di muka pintu mau sangat teruja nak kuar beraya...kontrak basuh pinggan tahun ni hampir tamat ...larikkkkkkkk.....

** sebok tul muka dak berdua ni...enterprame juga tiga beradik ni........kami mau beraya wokkkk

** kecomelan si dak baju hijau bersama si baju kuning auwwwwwwwwwwwwwww....diorang gedik ok tak macam aku...sopangggg sangat

** ini emak kesayangan aku yang terpaksa untuk bergambo..weh time ni jalan jem giler ok nak ke pagoh...tensi nya pasal..."mak jom gambo".........


** pi Pagoh pegi open house TPM ni ha...plz no politik kontroversi yer...aku tak campur...mana ada makan free aku pegi ..yang penting makan okeh.....
** kuning yellow in da house...adik beradik sedondon la plak...tak janji ok...kebetulan pakai baju sama mcam dak ekin ni... phewitttt kami kena mengorat je gara-gara baju kuning ni....auuuwww rasa saham melambung


** time makan pun nak gambo maka yang jadi mangsa adalah mem besor kat tengah tu...sian tgh makan org sibuk snap...matikk weh dia tgk blog ni kuar gambo dia mcm ni ...kena pang aku...hihihi

5 comments:

Nadine said...

gambar last tu...tak tahan..hihihi. mmg habisla u kalau ur mom tgk nieh :D

Emynz said...

mama ko jadi mangsa buli cammy hahah..Sabo je ah

Eri-chan said...

wah wah...kemain kuning e'kau yerrr

eKiN said...

color bj raye ke2 lg mnyerlah dr color bj raye pertame...

Mimy Hamid said...

Nadine : dia tgk mau kena pang..tp dh tgk punggggggg.


Emynz : nk wat camner anak giler cammy


Eri-chan : yer cik kuning....hehehe


eKiN : mmg pun...nasib glam tau

Google