THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 September 2009

3B - Bersedondong, Beraya, Bloggers


TARIKH: 29 SEPTEMBER 2009 (29.09.09)


TIME: 8 PM-12 AM

THEME :BAJU RAYA SEDONDON

VENUE: RUMAH BLOGGER AIREEN @ BUKIT JELUTONG TIMUR..



Boleh gitu aku bergedik bersama Encik Awak bersedondon la pulak...kengkonon feeling raya bersama la ...poyos...ala kitaorang amik berkat laki bini ...wah gitu ayat gatal gelis...takpelah sekali sekala bukan selalu...hehehehe...di pagi raya ritu pun memasing beraya di kawasan memasing...skrang di KL maka opcos la raya bersama...Encik Awak ku sangat sporting nak pakai baju melayu...cayalah....memang kemain la aku nak feeling di pagi raya bersama bakal suami la kengkonon...itu adalah baju melayu raya Encik Awak ...tapi baju raya aku yang guni tu tak sama color maka aku geledah habis almari mau kasi sama...nasib jumpakkk baju raya 2007 yang dh kepam lusuh duk selalu pakai tu....yang penting sedondon!!!...I likeeeeeee....



** Tak tahan weh dah rhopa laki bini...wakakakaa...Insya Allah tahun depan manatau berkat sedondon lagi ...sah gitu...Encik Awak ku blur...
** kita posing berdiri pulak...wah semakin berapi membara semangat nk sedondon lagi ...muka Encik Awak blur lagi...


** geleman ke nengok...takpelah tak kisah...tak sengaja terpegang perut Encik Awak....budak2 ni duk sibuk mengatur macam ni la macam tu la...tp shweet gak...i likeeeeeeeee..sesama shommelll

** "silalah rasa kuih ku"....heheh candid ok!!!!!....ehem ehem...bahagia la konon..heheheh..tu tak blur puas hati tak??


** Alamak..hmmmmmmm....akhirnya REVEAL...sebab ini adalah gambo dari tuan punya blog Aireen maka mak terpaksa rela la menreveal kan mukaaaaaa..ha tgk la pepuas

** mak baik hati fokus tang muka....tengok la sepuasnya Encik Awak tu..pasni tak de dah talian hayat


Cukup2 la pic berdua di atas...kang ada yang muntah belahak bagai...maklumla pada yang geli geleman tu kan...kami sebenarnya datang beraya ke umah Aireen...kesempatan di rumahnya yang bagai syurga tu ...snap & klik la...sekitar open house umah si Aireen ni...food memang best gilos...siap tapau beb...giler sengal tak pot pet kat umah orang jam dah kul 12 baru reti nak berambus...yer ar dah jumpa the bloggers tau aje la...ngan si InaPopiah & Kaseh memasing memang mulut bertih jagung tak reti benti...hepi giler siot jumpa korang macam dah kenal bertahun...selamba badak je semua...wakakaka...beb jgn lupa next gathering kita...harus kasi gempak gitu...




33 comments:

Nanie-Izailani said...

hamboii..Encik Awak..berani pegang2 anak dara org ek...klu nak pegang lekas2 la masuk meminang....

Kak Mimie:ha ni sorang lagi dah pandai dah melanding kan diri dgn Encik Awak tu plak..mcm tak smpat jer nak tggu 101010...

P/S:suh Encik Awak baca komen ni...

my.mastura said...

gambar pegang perut yg mahal tu...nasib baik dia pon x pegang perut ko..kih kih

Iena said...

akhirnya... dgn kuasa dajal eryn... muka en awak diexposekn ngan secara eklusipnya di bln raya... heheheee...

Emynz said...

Haha lalas tereveal gal en awok nie. Sweet.

:: vErde+hAzizi :: said...

wah wah wahhhh...matching metchot lagieeee...dah sah dahhhh...dah sah boley kawen dah cepat encik awak masuk meminang supaya tahun depan boley matching metchot sekali lagie ;D

Liyanaroxx said...

kak aireen yang baik hati dah tolong revealkan muka encik awak kak mimy!!!yes!yes!yes!

pe lagik?tarikh 10.10.2010 bakal menjelma & menjadik kenyataan jerk kak!en awak,sila pinang kak mimy secepat mungkin ye?=D

pic last tuh....dah macam husband & wife jerk...auwwwww!!!mahal tuh~

d.a.m.i.q.u.l.a said...

pegang perut bahaya tau.nanti jadi makin boncet hehe

Nadine said...

wah..sudah berani pegang2 yea. ape lagi mimy, tukarlah 10.10.10 ke 01.01.10...ade 1 and 0 jugak :D

POSH76 said...

mmg sedondon & mcm pinang dibelah dua...

leh tahan gak EN AWAk..jgn tunggu lama2 tau...

kelasss eryn nyer OPEN HOUSE...hehe

Ms AiReEn MoHd said...

wakaka padanmuke ko...puas ati ...ehh jahat aku kan..ko tu la ...nak blur blur bagai...sekali amik ko...

Mimy Hamid said...

Nanie-Izailani : uiksss statement menakutkan......ehehhe


my.mastura : dia pegang perut aku mmg tak jadi la gambo tu...hihihi


Iena : kuasa dajal ern takleh nk lawan noks...hahahaha

Mimy Hamid said...

Emynz : TER okey...paksa rela pasrah je la akuuuuuuu


:: vErde+hAzizi :: encik awak sila jawab...


Liyanaroxx : suka betul yana...laki bini berangan je lebih ni..hehe

Mimy Hamid said...

d.a.m.i.q.u.l.a : suka boncettt...shomel..ahaha


Nadine : sudah pndi lol...alamak tarikh cepatnya..


POSH76 : sedondong dondang dah ni..hehe..pasal ko tak dtg ??


Ms AiReEn MoHd : ngan ko mmg mak kalah la noks..ko tu mmg pedajal no.1..hehe

sue said...

hah..kak su sokong tarikh terbalik tu...01.01.10...lagi cepat lagi bagus, pastu boleh pegang semua jangan kata perut, nak pegang tali perut pun boleh....chomel dua2, sorang bulan terang...sorang lagi bulan gerhana...jangan marah...

en.awak said...

emmmmmm....cam ner dah tau kerr sapa aku niee..... haaa cam ner sedondong kt org berdua.so pas niee korang berdoa laa yee.

tHEoNeANDoNLy said...

wah! muka en awk dah xblur lagi.. encem tuh....!!! sesuaiii

busyuksayang said...

wah...sedondon & sepadan gittew :)

en.awak said...

apa leh buat nie eireen punye hal laa nie.. aku gi open house umah dia maka kena laa aku gan syg(mimi)

en.awak said...

apa pun aku harap korang restu n doakan aku gan ayg aku nie ....

Mimy Hamid said...

sue : errr..kak sue tak nak pegang tali perut..ouchhhhhh


tHEoNeANDoNLy : haah tgk la pepuas yerkkk


busyuksayang : sedondong & sepadang ...g belakang harus adaaaaaa


en.awak : ala..syg dh tak suprise kan..heheh..syg dah jadi mcm artis la plak...ahaha..kalah ayg yg glam divas niii

Annaster said...

dik,
huisshhh dh glemer ler en. awk kamu dek penangan si eryn neh..
sori la yea akak x lama lepak.. laki ku udah balik, tambahan akak plak tgh mengambang, haruslah gue ini sesungut.. uwaaa

nice to meet you la after long time..=)

puteri intan said...

WOW...GAMBOR LAST SKALI TU BAHAYE WOOOO...

mie, dengar la cakap aku, tkyah risik2..kawin jer terus..dah cocok sangat dah tu...suke plak aku nengok korang berdua...

cepat2 mie.. :)

Ika Razak said...

wah.. finally.. ahaks, dapat gak tngok muke en Awak.. :P :)

Mimy Hamid said...

Annaster : dia glamer kalah ai kak...eheheh...kak hepi jumpa smlm..lama tul tak jumpa


puteri intan : woooo ko teruja ke gambo last tu...gi ajak mr firman syah ko posing gini..huhuhu..

ko gi tanya encik awak...aku terima pinangan saja..ngeh ngeh


Ika Razak : finally terpaksa rela reveal..

puan.farah. said...

haha..akhirnye..ingat nak simpan lame lagi =P

Kaseh said...

waaaaaaaaaaaa sumer sudah update!!! aku jek belum.. ehhe tapi gamba korang mmg shuweettt.. bak kata yg lain.. jgn tangguh2 dah.. takyah tunggu 10.10.10 tuh.. lagi awal lagi bagusss... nati bleh pegang yg lain....lariksssss heheh tak caya ko tanya eryn..betol kan bleh pegang lain??? takpun ko tanya iena.. takpun ko tanya dorang2 ni sumer..wakakka...sengal dah aku

Aida78 said...

salam i aida best jer tgok u punya blog boleh join n lihatlah my blog 2 http//www.bonda78.blogspot.com seronok lah coz semua mcm i 2....

Aida78 said...

salan nati jangan lupa bagi komen

en.awak said...

oooo korang niee tak de adab langsung.pakai redah jerr ehhhh kawan dia kan ada mak bapak so kena la mintak baik.tak kan laa nak ajak kawen terus....kena laa merisik dlu,tak leh laa pakai redah jeee korang ingat niee negara mat salleh kerr....... sabo jer la ayg...

eKiN said...

syg menyayang...cinta dkenang...perasaan mnjadik rindu...haha..ini sudah lebeh ni..huhuu ;)

Mimy Hamid said...

puan.farah. : ingat nk simpan smpai kepam..ehhe


Kaseh : blog ko pe daa..masih mood puasa..org dah raya beb...wah ko nk suh aku pegang lain ke...pegang pegut pn dah kecut


Aida78 : singgah la selalu..baiklah nnt sy jenguk dan komen panas...hehe

Mimy Hamid said...

eKiN : ceh itu lagu maaaaaa....tak kose

en.awak : amboi syg sensitip ke?? rileks bro diorg tu tak maksud pape pun..kemain hangin nya tu..eheh

puteri intan said...

rileks bro...orang nak menyenangkan kerj, takkan la sampai 3 kali nak kena bawak family turun dari t'ganu, jauh woo..kalo risik terus tunang kan senang..pastu lagi 2- 3 bulan kawin...benda elok jgn dilambatkan..ahaks!!

tapi jangan memandai nak buat tunang ker kawin ker awal bulan 1 yer..saya nak PAKAI girlpren awak ni!!!!

Google