THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 September 2009

Sessi Warmup Dulu..

Hola...lama siot tak jenguk blog..aku nak baca blog kengkawan lain pun..4 hari 4 malam pun tak habis ni..seronok ke weh raya?? hapa nya soalan aku tanya ni..mesti lah sonok...dah kata raya...sengal tul aku...maklumlah..aku ni nak kembali kan mood setelah berhari-hari tak berblog...blog aku pun nak rehat cuti gak....yang pasti raya tahun ni tersangat istimewa....:-)...bersama yang tersayang...walaupun jauh di mata tapi dekat di hati....uhhhhhh..apa sudah jadi lepas raya aku geletis...sapa nak jawab??? Encik Awak ada jawapan tak??

Malas ar nak story bebanyak...padahal mmg ada banyak nk story mory bab raya ni...before tu aku upload la gambo before aku balik kg before raya...nak kasi warmup dulu..bagi mood blogging mariii...layan je la...


** muka sengal gambo nak balik kampung...teruja memasing...mana aku?

** sangat mengedikkan tanpa aku...menci tau ...aku nak posing gini gak... kengkonon"eh tgk itu rumah kita"...poyo kan

** adik dira yang manja giler emak kesayangan ...weh dah sama tinggi...
** hmm pamer montot ke...leper je weh..heheh aku tu ha kt dalam macam mak supir tunggu orang

** ewah emak & abah kemain nak romantik before balik kampung...buleh gitu...?? ahh buleh la bg chance


** the sista rambut sepesen....amoi maaa

** di kejauhan pak besor kunci umah..good bye home...kena tinggal seminggu..take care home


** akhirnya muka aku muncul...nak wat camner akibat menjadi lady driver...tetap nak enterprame blog gitu



7 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

nok aku asik kire ah\ri jerk biler ko nak balik..aku sampai da abis gambo raya aku load nok...ko da balik ehhh jom marathon sesame..aku qhatam da...tapi gambo ko sekeping jerk...

jengjeng..nati la lepas ni ko buh n3 selambak ngan baju vassss ko semua kan..arosss aku nak beli baju lepas dpt gaji kang...nak kalah kan ko...hikhik

Eri-chan said...

wah2..muka kau sekeping jelah...hehehe..

Acik said...

mimi adik ku,

melampau...raya muo tak ckp ...eden ada kat muo 2 hari wa...ini kira mcm p ramlee weh ... asal aku mimpi ko ada. sekolah sama, kerja sama, kampung pun sama.....hahahah

Liyanaroxx said...

nape muka sekeping je kan?tuh pun dah nak last entry,sila hapdet cepat cte pasal raya!!!=D

:: || Mrs. Izwan || :: said...

babe salam aidilfitri.. maaf zahir dan batin..! haku pun lama dah tak jengok blog. sibok beraya. ehehehe..

Mimy Hamid said...

Ms AiReEn MoHd : wah ko nya statement leh buat aku feeling ala cik diva gedevasas gedebukk jatuh...waakakka...ko mmg hapdate memanjang

Eri-chan : low profile..heeh

Acik : akak apsal asik samo je ni..sedara ke kita ni??ehhe

Liyanaroxx : nak wat camner..akak terabai..hehe

:: || Mrs. Izwan || :: dah hbs beraya hapdate la blog yer

eKiN said...

yehaaa....!!jgn jeles akak ku yg terabai ddlm post ini...hanye kami berdue dpt mnggediks puas2...bestnye!tnpe gangguan akakku..hakhak :P

Google