THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

03 September 2009

Ada Apa Dengan IR Status??

Fuh sekali aku change the status kat facebook..from S to IR..aku ingat tak de orang perasan akan ayat status tu..maklumlah setelah sekian lama bertittle S..tak de sapa kesah..bila dah IR ni..nampaknya ramai yang concern..hehehe..itu makna orang prihatin .maceh maceh…senyum sampai telinga aku sebab kelakar pun ada…hahahah..facebook yang suram tu kembali ceria dengan tanda tanya dari semua yang duk pikir-pikir…sangat HOT STORY FROM THE OVEN….tu belum yang merisik khabar dalam phone....eheheh…oh apakah…siapakah….hanya aku saja tau…sampai masa dan waktunya ..lambat laun orang akan tau gak….tak perlu aku bagitau orang dah tau sendiri… SURPRISE…tak lama lagi di blog sendiri akan bersepah la tepekan siapakah gerangan…perlu ke?? hmmm whatever lah..hidup ini baru giler kentang kannn...aku nak printscreen pc tak jadi la..maka aku paste je la ayat-ayat soalan cepu gangsa dari mereka yang prihatin...

*syhhh....aku prefer zip lagi buat masa ni...


**NorMimy went from being "single" to "in a relationship."
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Nor Diana Ameri :dgn sape wei?ade yg nk kene ni,tk bgtau aku.
Anis Abdullah : wei in relationship with who???wehh update..update!!!
Farah Idayu : Fulamak! 'in a relationship', congrats fren, im hepi 4 u;)
Ekin Hamid : sape???
NorMimy Hamid : sibuk ar ko...
Ekin Hamid :biar nk sebokkkk........
NorMimy Hamid : tak blh bg aku bahagia skit..
Ekin Hamid : mak aiiii....ayat....cannot go la....lalala~~ :P
Mk Azrin :thats cool..glad to here about that.. finally ya!
Fadila Adzhar : amboi...tak nk story kat i kerr???...
Anis Abdullah : dyla, ko dah jadi ex-consultant je skrg neh..hehehe
NorMimy Hamid :ramai nya perasan ek..apapun biarlah rahsia...mulut i kena zip...
Ekin Hamid : ala...dh tau dh...xrahsia lg dh...lalala~ :P




24 comments:

coke-kren said...

dalam pejalanan ni...penat, singgah blog ni jap...rehat...dah semangat, sambung jalan g blog len lak...peace!

dillazag said...

Alhamdulillah.. Boleh la tercapai 10.10.10.
hihihihi

kella said...

ooooooo... dah ada yang punya ek.....

Mimy Hamid said...

coke-kren : sempat plak ko singgah ek wlupn penat

dillazag : a'aa la kak..nak dekat dah..tak tau la no komen

kella : siapa punya?? ahaha

Liyanaroxx said...

fewwwwwwiiiiiiiitttttttt...

kak!reveal ar!=D

:: || Mrs. Izwan || :: said...

vavavavavava tahniah!!! bila nak makan nasi minyak? jangan lupa kat cheq noooo :p

POSH76 said...

wah kepoh betul...mestilah sumer dok tunggu saper kah jajaka idaman hang...hehe

Mimy Hamid said...

Liyanaroxx : cannot...belum masa nya

:: || Mrs. Izwan || :: amboi ko ke nasi minyak la plak..takut jap

POSH76 : idaman ke?? ahaha

Real Woman said...

amboi tak nak share2 ke??? cepat la bgtau mimy!! tak rock la mcm ni!!

Emynz said...

Wei tempat nak click for komen nie kecik cam semut,aku memerlukan kanta nak komen..*teitbe komen xde kene mengena ngan entry * lol ke pc aku weh?

puan.farah. said...

huhuhu..ingatkan ir apela..ingat engineer.tahniah awal2 =)

yaya said...

wah siapakah yg bertuah itew???????

tHEoNeANDoNLy said...

aku tau saper.... hehe...

TinTaDariHaTi said...

Nana pun tau sape.. Huahaha..

Mimy Hamid said...

Real Woman : kita kasi simpan dulu yer

Emynz : hehehe nampak aje ko ek

puan.farah : i bukan enginner lol..

Annaster said...

huisshhhh... nie gossip terhangat di bulan ramadhan yang mulia..
so it's true la eekk.. am happy for u dik!!
sila update yea..=p

azyla said...

[|10.10.10]|
jd kn kn..
lalala~
:p

Mimy Hamid said...

yaya : bertuah ke??

tHEoNeANDoNLy : yer ker

TinTaDariHaTi : hehehe..syhhh

busyuksayang said...

i'm happy for u dear :)

Mimy Hamid said...

Annaster : :-) berkat ramadhan..

azyla : ntah ..jadi ke..tunggu ek

busyuksayang : i'm happy too

sue said...

alhamdulillah..belajar dari kesilapan2 dulu ye dik...hope this time, mimy lebih hati2. wish you all the happiness in the world !!!

Ika Razak said...

wah.. biar la rahsia ek.. hehehhe. congrats sis

eKiN said...

wah!skrg....sudeh pande hide status...sudeh bkire2 nak bgtau over the world...huhu..moge2, bkal abg ipar ku kali ni abg ipar yg terbaekkk!! ;)

** msg to bakal abg ipar :
"nk jdik abg ipar, kene snantiase bmurah ati blnje adiks ipar!!ahaks!! ;)"

Mimy Hamid said...

sue : thanks kak..kesilapan lama itu pengajaran

Ika Razak : better rahsia..

eKiN : berabang ipar la ko..gedik

Google