THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 September 2009

Ada Hati Nak Bikin Rambut Gini Jugak..!!!


Apa yang merubah, terubah dan mengubah ni…?? biar betik minah ni…waaa tak koselah aku pun dah terikut nak buat fringe la plak….sesuwai ke?? aku rasa macam amoi jual kangkung pun ada gak rhopa ni…wakakaka..dah buat nak menyesal ke pompuan… Sibuk je aku nak follow rambut dira..tapi dira yang tiru style aku dulu…..aku nak gak rambut mcm MEL C ni ..sesuai ke tak belakang kira..aku mauuuuuuu!!!! Akhirnya dengan jiwa yang tak penyabar..aku gi salon dekat umah aku…memang bisnes salon dalam umah…wash n blow dulu kasi kepala clear tanpa stress…wah nampaknya menjadi le inspirasi dari rambut Mel C le yer maks ni…..tapi macam tak der rhopa pun…sebenarnya jangan tak tau yer uolsss potongan fringe ni diinspirasi dari gaya rambut zaman dulu kala oleh Temenggung Jugah Anak Barieng…kerana rambut itu rasanya sesuwai kot maks kengkonon jadi pelakon cina…kira ada macam ….tak??..ahh tidak masa nak potong berkobar..dah selesai potong…mcm cuak la plak…dah aku asyik sepit je rambut sejemput tu…rasa macam tak sesuwai ngan muka…MEM besar asyik duk gelak jeee ni..ada ke dia kata macam KANAK-KANAK RIBENA tua !!! Pak besor umah lak cakap dah macam topi helmet jek...ahh lagi siot...!!sangat tak boleh blah ni…waaa nak rambut depan aku balik !!!!!!!...




.

17 comments:

Emynz said...

lol statement ayah ko buat aku rase nak gelak guling babe. Ok je aku tgk. Memula potong mmg ah,lelame nanti ko akan sebati ngan style itu,cewah konon kan.

Anonymous said...

dah mcm Abu Bakar Elah jer kakak aku sorang neh...heheh

tHEoNeANDoNLy said...

mimi.. aku rasa dah mcm cleopatra.. pun ader gak tengok ko nih... aku rasa ko kena highlight kan cikit la warna rambut ko tu.. baru nampak gempak balik...!!

norhasniza said...

comel jer..

busyuksayang said...

comel la :)

POSH76 said...

lawa aper hang buat pesen camtu...cumil...hehe

TinTaDariHaTi said...

Ok per stail cmtu...

nOllY dOllY said...

eh...mcm terkontot sket je..
x pe2..bila menjelang hari raya, da ok la fringe tu. hehe

eKiN said...

xsesuai la...cam kelaka lak tgk...hakhak..ku n dira je comey wat rmbut cm2...kukuikui.. ;)

Mimy Hamid said...

Emynz : topi helmet la...hehe..aku tgh sebati ni

Anonymous(Cik Yani): tu ar ada gak serhopa ni

tHEoNeANDoNLy : ko cleopatra plak..macam2

Mimy Hamid said...

norhasniza : iyer ker??

busyuksayang : hmm yer??

POSH76 : aku tgk lawak

Mimy Hamid said...

TinTaDariHaTi : kannnn

nOllY dOllY : kontot le heeh..sabar tunggu raya

eKiN : korang ingat korang je blh ke?

Eri-chan said...

heheh...rambut idaman, ko kena tgk ko nye bentuk muke gak..jgnla pakai bantai jer..ha kan..tp aku tgk cam tua la ko..ahahahahah jgn marah..wakakakaka

daela said...

hahaha...ada mirip sikit2 nok...mcm MEL C...

Nadine said...

mimy,

comeynya..nampak muda youuu... :)

kella said...

hahahaha! time part ayah ko komen tuh! bikin gelak gempa beb!!! hahahaha...

komen aku ambut depan tu patut cam pjg sket mcm nk kena mata..kan?
ko potong atas sgt kot..
takpe..takpe.. nanti pjg la tuh..

Mimy Hamid said...

Eri-chan : idaman yang tak sesuwai..hahah..aku tunggu pnjg skit..terkontot le

daela : ni yg sayang ko ni..ada mirip ..hehe

Nadine : heheh muda ke..suka je dgr

kella : ayah aku gitu la dia..ada je aku ni nk gelakkan

Google