THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 September 2009

Bila Kemesraan Terjalin..........

Pehh tittle dah macam tajuk cerita drama raya la pulak...cakap banyak tak guna..tapi motipnya bila kemesraan terjalin maka inilah yang aku dapat dari mereka yang tersayang .. di kesempatan ini ...aku nak mengucapkan terima kasih pada bloggers yang telah menjadi kawan ku..kalau tak berblog memang le aku tak kenal korang yng best itu....pasni kita more kawan-kawan lagi yer...ada sesapa lagi nak set date jumpa...mak no hal..janji kawan bukan lawan..


** jumpa Aireen sengal di jam 12 tgh malam..memang giler..segiler kami yang mental..ngaku tak noks..heeh punya susah nk set time ngan ko..akhirnya tgh malam kita jumpa..dah rhopa kekasih gelap loll...takpe kita tunggu 3G gathering...aku konpom pegi..

**from Amy German..coklat dari jerman..tima kasih noks. choc ni sedap giler...caya tak aku makan satu hari satu..sayang nya pasal ..nanti mana nak dapat lagi german mari...mak nak jumpa ko noks lepas raya..jgn lupa

** auuwww semestinya...fridge magnet ku...Langkawi from Aireen, Amy German, & kak Dyla - Bandung...gi memana ingat aku yer...

** berjumpa ngan Inaachik Popia..aku beli popia simpul dia yang sedap giler..tengok sampai erat aku peluk balang tu....lepas raya aku nak lagi ina..skrang dah tinggal suku balang..raya tak lagi ni??

** inaachik yang bercakap banyak sama macam aku..macam dah kenal lama..tak henti-henti bila jumpa..eh nak balik tak balik2....ina nnt kita gather tau..thanks babe



10 comments:

Iena said...

nok... vangga mak bila tgk muka mak bersepah kat blog ko nok... mak dah feeling ala2 vesgedevas cam ko dah ni!!! aura dah berjangkit...

dr blog > bwk ke popia > bwk ke sebuah kemesraan... honest, mak suka jmp ko... tambah lg sorg kwn mak!!!
nway, hope kemesraan ini trus terjalin... wah gitu!
(penggunaan ganti nama ni mak jangkit ngn ko jugak nok)

*SLAMAT HR RAYA NOK... MAAF KALO MAK ADA TERLASER NGN KO... nanti jgn lupa dtg beraya umah mak yer nok...

:: vErde+hAzizi :: said...

babe...camen nal order popia simpul die tue babe...klo u recommend sedap for sure mmg sedap kan...email i ek kat baizurahnur@yahoo.com

thanz gorgeous!

tHEoNeANDoNLy said...

wah bestnyer dpt jumpa bloggers..!! tapi.. ngaper bloger semua yg ader berkaintan dengan biskut dan makanan...hehe.. motif : aku jeless sbb xdapt..hehe.. :P

Mimy Hamid said...

Iena : sbb dek kesedapan popia ko tu..tp jumpa ko mmg tak leh nak balik..cakap jeeee

:: vErde+hAzizi :: i gerenti u..sedap..1 balang dah nk habis..nnt i email

tHEoNeANDoNLy : ko bloggers gak ..jumpa ko gak kan..ehehhe

POSH76 said...

bestnyer gather2...hehe

Emynz said...

cekelat cover plastic ijo tu cam menarik

Kaseh said...

waaaaaaaaaaaaa aku siyes jeles arr korang dah jumpa2..nak gak jumpa ko nih... ngan ko..aireen pastu masuk si iena..pastu ada amy german,...kompom gegar bandaraya.. wakakka aku gudgal..lain.. :PP wekk muntah ni kalau si iena baca..

Eri-chan said...

wah mimi..sukala tgk ngko dgn kengkawan bloggers ngko..wawawawa...
tp betul kata mamud ko jumpa kwn mesti pasal makan je..hahahaha aku suker....

Mimy Hamid said...

POSH76 : nnt kita gather sama..bawa posh

Emynz : memang pun..marbelicious

Kaseh : memang gegar..mulut memasing tak hengat...aku tak tau la ni gather kita ni..pecah kepala

Ms AiReEn MoHd said...

huwaa aku baru roll n3 ko nok....ehhh apsal aku terlambat plak neh...muakakaa

Google