THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 October 2009

Gegambor Raya 3 Syawal -1430 (2009)

Ada lagi gambo...tengokla sampai lebam...tak sah raya wehh kalau tak sampai ke hari raya ke 3...cukup khatam sampai raya ke 3 ..complete la raya...aku raya ke-3 dah tak der baju...dah yilekkkk...mana aku nak cari lg daaaaaaaa...kang dalam blog baju tu korang dah pernah tegok pulak...wahh ingat ko mak datin raya sebulan baju pun sebulan bertukar....tak der maknanya...banyak cantik....eh memang cantik gedevas ...hehehehe pis pis kacang pis...raya ke 3 moh kita ke MELAKA...sedara mara aku mmg ramai kat MELAKA...muar ngan melaka apa la sangat..dekat giler siot..lagi dah ada highway baru...rasa pot pet dlm keta tup tup dah sampai....


** ini baju hari raya ke-3 aku...baju saja aku match ngan jeans...sempoi...baju ni la aku beli masa jusco sale yang dapat murah giler rege nya RM15 ok..sila la percaya.......
** full bodies lagi aku kasi tunjuk...atenya cutting idakle serhopa Nasha Aziz yer..hikhikhik....sempoi sudah ...tak kose nak berkain-kain ni...oppss yang benor baju raya sudah tiada......ready nk menstart keta...seperti biasa aku kan mak supir di hari raya....

** aku sibuk mensnap muka perasan ah cungnya tu...khas untuk MMS pada Encik Awak...yang belakang aku tu pun gila babas excited sms ...tak tau makan hati di hari raya...opsss...sila abaikan pin kat celah dada tu...biasalah bila special edition memang kena pin..mau terbuak2..sapa nak jawab wehhhhhhh
**khusyuk nampak!!!!!!!!.......giler meroyan jap dia di hari raya...tettttttttt biarlah rahsiaaaaaaa...Ekin tiru style aku maaaaaaaaa....dia pun sebuk pakai jeans...lalala rambut fringe dia menjadik weh...jeles makkkkk

** halamak gambo tak tahan okeyyyyyyyyyyy.....masa ni dah sampai melaka...aku tak join depa gi Pantai Klebang...sebab aku telah tertido sampi tak sedar diri...org sakan raya aku tdo zzzzzzzzzz....maka gambo pn terhad pada dak2 gedik ini..layanzzzzzzzzz


** ni ha ada lagi..tak kose aku..sebenarnya aku jeles gak lelebih lagi yang kecik bj purple tu kemain....hipopo nya gambo.....meleleh air liur aku masa tido...heeheh
** patut la aku cari COACH shades aku mana...rupanya dak kecik dira ni hangkut sekali ngan shades aku..sesedap rasa ko cilok time kak ngah tengah sedap membuta...dah la tinggal kan aku gi pantai klebang kan......


Sekian Raya ke -3 yang biasa saja...hanya membuta di siang hari membuat peta..penat weh jadi mak supir...



15 comments:

Emynz said...

waaaah,dh lame x p kelebang.

TinTaDariHaTi said...

Merayap merata-rata raya thn nie, Mimie. Mcm2 jln2 cuti malaysia plak..

Iena said...

aku kalo jmp baju yg rm15 ni mau aku beli 3-4 psg. kaler merah 1... purple 1... orange 1... pink 1!
hahhaaa...

Nadine said...

cantik kebaya tu Mimy...tak nampak mcm rm15 pun. nice catch! :)

POSH76 said...

kelasss ko pakai kebaya dgn jeans...aku tak pernah lagi pakai cam gitu..sbb aku pakai mesti tak lawa punyer....hehe

daela said...

Comel la nok ko pakai baju kebaya tu..mesti Mr.Awak ko suka kan..

ininieza said...

salam. i admired ur writings. But most of all, u inspired me... ur spirit of being who u r...

keep it up..

FRANKLY, u look stunning in that kebaya... ;) and im sure MrAwak will agree with me...

slmt ari raya

Liyanaroxx said...

bestnya berjalan raya...=)

kella said...

wah... sakan ko ek..
errr.. eh, adik ko cung ah..

Mimy Hamid said...

Emynz : aku pn tak pi klebang beb

TinTaDariHaTi : merayap hapa membuta tido je

Iena : weh ko kecik buleh la...haku ni besor satu dua je ada..nampk rembat terus

Mimy Hamid said...

Nadine : hasil galian yg berhasil..hehe

POSH76 : aku malas nk berkain..aku kan pompuan tak sopang

daela : encik awak ke ko sebut ..tak der nama lain ke..hehehe

Mimy Hamid said...

ininieza : nice knowing u..btw..blog i merepek merapu...tp nk baca ok jekk..TQ

Liyanaroxx : capek dek as mak supir

kella : aku tak cung ke??hehe

eKiN said...

jgn la jeles tgk ku n dira bergediks tepi pntai kelebang tu ye...rmbut siap bterbangan lg..lala

Eri-chan said...

sian mimi..supir terhormat..rilek, aku pun mak supir jugak...suruh si ekin cepat sikit bwk keta, ape daa penakut..ceh ceh..hehe

Mimy Hamid said...

eKiN : ceh hampeh


Eri-chan : dia nk tunggu keta sndiri kuar...ntah apa takut nya

Google