THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 October 2009

Body Massage vs Facial ...vote maaaaa


Haluu uollss.....smlm CIK INTAN SYUHADA vogue the vass gorgeous sms :-

"ada 2 vouchers dari PHILLIP WAIN BEAUTY CENTRE .. nak ikut tak?? sila pilih BODYMASSAGE or FACIAL"

wah menarik terus teruja....excited jap...aku mau dong...tapi ni kena wat pilihan la plak...eheheh mana best body massage ke facial...kalau body massage banyak syokk wooo kasi urut badan yang banyak angin ni...wah sungguh best.....facial lak..lama aku tak gi facial ni..muka pun dah kusam...tu yang naik jerawat.......waaaaaa tapi bukan dapat dua2 pun...kena pilih maaaaa...mai tolong pilihkan mana satu mak harus pilih ni......."pleaseeeeeee pleaseeee kamu jangan nakal..."




7 comments:

my.mastura said...

kalau aku, aku amik body massage..

best wwoo...melenturkan memana yg urat yg tegang tuh..ffuhh..

Faizah_Haris said...

btolll3....amek body massageeee....hihihi

Liyanaroxx said...

liyana vote for BODY MASSAGE kak mimy!!!!!yeeehhhaaa~!! bestnya...dah lama tak massage nih..masa kat Bandung arituh last buat...huhuhu!!!=(

Nadine said...

i vote for yang mana lagi mahal...br la berbaloi..ngeee...aci tak? :P

norhaliana said...

last weken baru buat body massage. Syok! 2 jam RM70. memang berbaloi untuk badan kita yang menghadap computer every day ni. kuarkan stress badan!

Mimy Hamid said...

my.mastura : 1 BM


Faizah_Haris : 2 BM


Liyanaroxx : 3 BM


Nadine : 4 BM...


norhaliana : 5 BM ..mak ai mahal bayor maka dah FREE tu konpom BODY MASSAGE

POSH76 said...

dua2 pun mau...amik facial lagi bessss

massage suruh en awak jer lagi bess...hehe

alamak lum lagi yekk...tawen dulu tau...hehe

Google