THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 October 2009

Aku Yang Ke- 18 +10 = 28

Happy Birthday to me.. happy birthday to me...akhirnya tarikh 17 Oktober muncul kembali....its time!!! vanakam deepavali...yeahhh..huhu..weh rasa macam semakin muda plak walaupun baru 18+10=28...hehehe..syukur masih dipanjang usia untuk menikmati kehidupan di umur yang separa matang late 20's ...opss jangan sebut tua okey...matang tak pe...40 orang sebut tua...kerepot lak aku...hati mak muda belia lagiiii...hiihih..anyway thanks a lot wishes from family, my sayang dan kawan-kawan yang ingat tarikh keramat diva gedebas di lahirkann...semoga panjang umur ku..amin...even no party, no celebration but i'm glad happy dan bahagia dipertemukan dengan my sayang Encik Awak..Lelaki ini yang telah membuat aku semakin hidup dengan gembira...** Syg, semoga impian kita bersama tahun depan dimakbulkan oleh Allah swt....susah senang kita harungi bersama...i love u so much..


** apa ada dalam kotak...??


**BOOKED !!
  
P.S : ini bukan entry menunjuk hebat ke hapa...walau bukan dari tiffany &co, chopard.. or sewaktu dengannya...tapi aku rasa bertuah menjadi antara yang istimewa di hati Encik Awak..kalau ada antara korang rasa paling hebat ..ada aku kesah... tak kesah pung...



24 comments:

Emynz said...

ko ade buat drama nenages muke terharu x mase dpt kotak tu? *lol*

NurMeL said...

Happy belated bday k'mimi...
igt tp bsy nk send msj pon xde ms.

smg pnjg umr n dmurhkn rezeki.

Amboiiii3x classs gitu ;)
TaHniAh

Iena said...

nok... happy birthday ya...
walopon quit late... ok than never kan? :)
hope ur dream 'll come true and i'm praying for ur happiness babeh...

dina said...

Hepi besday nok... semoga panjang umur, panjang jodoh, murah rezeki dan hidup diberkati selalu...

aku doakan jek kau dari kejauhan ni... ekekeeee... sonok arrr dapat cincin...

POSH76 said...

yg penting korang berdua hepi tau..jgn pedulik apa org lain keta...

Im hepi for u....hehe

Hepi belated bday yer.....muda lagi beb...rock & roll la dulu...hehe

puteri intan said...

weh..tu la tande dia appreciate ko..baru kawan kejap je dah sanggup go to that extend utk buat ko happy...so kalo org kate nak menunjuk pun...KO TAKYAH KISAH..pedulik haper ye dak...

anyway, happy belated birthday beb!!

p/s: aku totally lupa nak wish ko masa kat umah mas tu..hehe

JuJue said...

nak jugakkkk...

Liyanaroxx said...

cincin tanda ke kak?hepi besday to you!!

Annaster said...

dik, congrate.. comey cincin tuh.. jgn lupa jemput akak ok!

daela said...

wah....suker nya nok..tahniah..aku tumpang gembira nok...

norhaliana said...

Happy birthday.. cepat2 la ye berlangsung. tak sabar nak makan nasi minyak ni

en.awak said...

hapey b'day ayg
semoga apa yg kt bersama impikan akan termakbul...
semoga ayg sehat..
panjang umur ..
dimurahkan rezeki oleh Allah
semoga di berikan kebahagia berkekalan hendakNYA..
I LOVE U SO MUCH

Ms AiReEn MoHd said...

aalalaa chumel dijari munggil mu nok...haah hatta cincin tikam pun leh kan...asal adoo...dr yg tak doooo kekekekek

Ms AiReEn MoHd said...

ehh happy birthday nok..mwak...jom celebr8 kat karok jom

norhasniza said...

hepi besday mimi ;p

Amy said...

noooook!!!
hepi besday!

semoga Allah murahkan rezeki ke atasmu..

Semoga panjang umur dan dipercepatkan jodohmu ngn encik awak tuh.

Nice ring dear!!
Da confirm date tuh jgn lupe war2 kat blog mu ini yer.

Have a great day dear!!
Muaks!!!!

P/S::waaaaaa so sweet ayat encik awak mu itew! Aku doakan korang semoga berbahagia selalu---

ininieza said...

congratulationnn... happy bday dear..
akak doakan mimie bahagia selalu harungi hidup di masa akan dtg. Semoga niat murni & hajat mimie dan Encik Awak tercapai...Jgn lupa jemput k :)

All the best and do things that will brings happiness in ur heart, and keep smiling..coz u r sweet...dont waste it... ;)

busyuksayang said...

wah!!! already booked ya...anyway, happy belated birthday to U dear...may a happiness will always be with U...muahsss

kella said...

mimy! happy besday!
many happy return to u n mr awak yer!

tahun depan kot2 sambut besday dah tukar title suami isteri lah pulok ya!

Kaseh said...

happy besday babe...waaa aku yg cair tgk adiah ko ngan ucapan dari encik awak tuh.. bila nak celeb ni..eryn ajak g karok tu..aku nak joinnnn!!!!

Nadine said...

awwwwwh..sho shweet. so happy for you. cepat2 kawin k. jangan lupa jemput i nanti tau. :)

Eri-chan said...

Mimi..dah kena booked yea...
engaged ar akhir tahun ni ke..akekeeke...cepat2la..huhu ko kena pecahkan karma dikalangan kawan2 chantek kau yang tak kawin2 lagi neh...hehehe..
uiks kata2 en awak..very the touching the heart..mesti malam2 pun kau pakai ring tu kan..dey...

:: || Mrs. Izwan || :: said...

bebbbbbb hepii belated besday. i sibok u.. lama tak terjah sini. wahhhhhhhhhhhhhhh makan nasi minyakk kauuuu taun depan... tolong lah jangan lupo jomput den yo..

Mimy Hamid said...

TO ALL : halamak byk nya speech dari korang..buat mak tersipu jek..hahaha tak kose..tengkiu semua..tengkiu, tengkiu...mak teruja nk bgtau terlbih excited lak thn ni..thn depan jgn lupa wish lagi.ngeh ngeh..wahh shweet la encik awak bg speech buat aku tak tdo malam tau...thanks dear & all ..muahhh...

Google