THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 October 2009

Bila 2 Laki Bergosip Pasal Aku...

Aku telah dijemput oleh bespren laki aku Encik Wan Ridzuan datang open house di malam hari...demi kengkawan aku redah juga...Encik Awak lagi sian..umah si Wan ni dekat giler ngan umah dia kat area Puchong...sebelah jalan saja dh sampai weh...tapi terpaksa mengangkut aku pompuan mengada ni dr Gombak..demi tuuuuu.....huuhuh...yerla tu kan...nak amik hati aku ni ha...kang tak amik aku merajuk...dia gak susah...menangis 2 hari 2 mlam tak habis....ahahhaha...hehehe....malam pun malam le...berbaloi pegi dapat makan sedap...Nasi Beriani Mamak...sedap giler melantak...ayam goreng rempah sangat marbeles...


Biasalah weh bila 2 laki bertemu ..yang menjadi mangsa adalah aku...dahsyat tul penangan gosip dak 2 orang laki ni...jawapan aku semua tak bernas...kengkonon si Wan nak meracun Encik Awak la menggunakan kuasa laki.....aku tak tau la Encik Awak ni terpengaruh ke tak...mamat papadom betul ko Wan...habis citer lama aku ko bocor kat Encik Awak...lawak sehhh...tak hengat la bergelak sakan sampai jam dah kul 11 malam...tu ar bila 2 orang ni gosip pasal aku....nak berambus pun dah tak reti...apa kes?? syok la kannn dapat kutuk aku kaw kaw....

** bespren ku Wan Panjang....nampak aku pendek beb...kalau tak kutuk aku tak sah...siap nak ajar Encik Awak cara-cara nak ajar aku le...siku barutau...

** aku diapit 2 jejaka...yang pasti Encik Awak pilihan aku..eh syg...apa kes muka cam gitu..sbb aku suh dia pandang kamera...bangun cepat!!!!!!!!

** baru lah Encik Awak ready...2 jejaka ni gosip pasal aku je yeeeeeee.....suka tul dapat kenakan aku...eh Wan sori mak tak dapat nak mesra gambo ngan ko...baik mak mesra ngan Encik Awak..tengok tangan leeeeeee

** aksi aku bercerita meluahkan perasaan..."jangan la aniaya aku"...cam gitu la bunyinya

** Encik Awak jangan ikut cakap Wan yer...dia propa lebih....huuhuhuh

** eh budak 2 orang ni ada rupanya ekin & dira....sebok nak ngikut...lapo katanya..sian..sempat mensnap diri sendiri tu..tu yg masing2 makan nasi 2-3 pinggan...

** ekin terkesima jap nengok Wan gosip pasal aku...hmm kin abg Wan tu kosong leh la masuk jarum...wakakaka....

** ok ok aku nak balik dah...penat ok jadi bahan gosip ni...apapun peace uollss...mak tak amik hati, kesah , pedulik punnnnn...Encik Awak terenterprame lagi di belakang...nak wat camno...mak ngan dia kena ikat tali....wakakaka

17 comments:

POSH76 said...

en awak pun dah suka posing2...hehe

en.awk said...

alaa mesti laa...
dah terikut nak wak cam nerr...

dina said...

ape kau tak letak gambo makanan yg mabeles tu... biar lemak2 aku menggedik2 nak mencari makanan mabeles tu lunch nanti... hahahaa...

daela said...

aaahhh....en awak ada komen kat sini..weee...tentu ko suka kan nok..!!!ahahahha...mana gambo nasi nya??ko lupa snpa yer nok?

Ms AiReEn MoHd said...

wakakak ko pikir lemak ko jerk dina..aku pun cr makana gak ni..tak de lak mimiey letak makan kat blog nyer ampeh tul

Kaseh said...

wakakka ko ajak en awak posing eh babe..good2 ada improvement.. nati na wat gath la babe...kali ni CH aku ada sekali baru la besh.. ni korang jek berkapel2 aku gak yg sorang2..takpun ngan adik aku..apa kes.. korang leh peluk2..aku peluk angen jek la..haaha..

yaya said...

bile lelaki bergosip pasal hang beerti hang glamour vadevass!

en.awk said...

tak sempat ghairah sgt tgk makanan yg lazat sampai menjilat jari telunjuk.... heheheh

puan.farah. said...

hahaha..ko dah berjaya merubah en. awak..tahniah!

TinTaDariHaTi said...

Walaupun kebizian melanda, aku tetap nk komen kat sini.

Laki pun suke gosipp gak ke? Hehehe...

Mimy Hamid said...

POSH76 : terkena jangkitan aku

en.awk : hehehe..ngaku!!

dina : aku dh lapo time tu lupa kamera..

Mimy Hamid said...

daela : aku lupe ...en awak rajin nya

Ms AiReEn MoHd : aku tak terpikir nak snap sbb sedap smpi otak..hehe

Kaseh : takpe peluk angin best gak sesekali..CH ko ada peluk jgn tak peluk ek

Mimy Hamid said...

yaya : glamers ke...oh tidak

en.awk : oh itu syg yer bkn ayg...hehe

puan.farah. : tepuk tangan skit..hehe

TinTaDariHaTi : gosip laki la gedebasss...

puteri intan said...

adoooiiiiii!!!!

jelesnyer la aku nengok korang nih!! mentang2 la tunang aku jauh di perantauan..nanti la lepas kawin aku amik gambor smpai dalam bilik air aku letak kat blog aku...ahaks!!

kella said...

ate nya.. lama betul aku tak lepak lelame kat umah ko nie.. bz giler ah beb.. tapi kat umah ko nie.. memang tak miss ler.. ngan gambar Encik Awak ko tuh kann... sayang beno ler tuh...
hehehe aku tumpang gumbira..

Mimy Hamid said...

puteri intan : sabar bulan 1 tak lama je lg..kang aku tgk gambo dlm bilik air aku yg meroyan..huuh

kella : aku tau ko bzz tu lama tak melawat..encik awak telah bersepah la

Kaseh said...

ok komen ni takdekena mengena ngan entry ko yg ni tapi aku dok usha ko ngan encik awak ni ha.. aku dapat firasat yg mengatakan bahawa kalau ko kawen ngan encik awak ni.pastu korang ada rezeki ada anak...pastu anak ko boy lak tuh.. Tersngat comel.. siyes ni..combination ko ngan encik awak.. dua2 sama gebu..mmg kiut anak ko nati..pastu bayangkan si tomey tu bawak backpack.. wawawawa... giler merepek dah aku ni..adoii..

Google