THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 October 2009

Banglo Mewah Idamanku...(Berangan Dulu ..uhuuh)

Aku nak hapdate semua program raya aku on Oktober sebelum beberapa hari nak jejak November ...kena hapdate gak walaupun dah ada sikit tumbuh kulat...hehehe...ni pic musim raya yang dah lepas gak tapi tetap nak hadpate...kali ni ada muka Encik Awak...sowi kata kesayangan haruslah ada dimana mak berada tak gitew....???...aku beraya umah baru ex big bos aku masa kat STSB..pehhhh rumah hebat laaaaaaaaaa...manyak syiokkkk....biasalah dah beraya umah hebat...feeling bergambo sakan pun bertambah hebattttttttt la...walaupun nan ado berangan lebih...tapi feduliiiiiii.....kira ambil berkat la mana tau rezeki lebih untuk kitaorang jejak umah mewah macam gini ..Insya Allah...


** panas terik aku sanggup nak amik gambo pemandangan air terjun kat belakang...lawaaaa nya interior...aduhh mmg damai je sesuai sgttttttttt...tumpang honeymoon sini agak2 bos aku bagi tak...hahah

** gedik nya aku berdua...terima saja lahh..time ni macam Encik Awak nk humban aku kat kolam renang je kan...sebab aku kan degil...tul kan syg??

** motip gambo gini...praktis!!! ahahahah..no komen no komen...

** duduk di singgahsana ala2 bali gitu..teruja okeh.....kalau umah aku gini konpom tak jejak hotel setawun...uhuhuh setawun je...pastu boring gi hotel balik...hahhah..tak kose kan aku verangan

** my adik ipar ku yg comey lote..Dek Noor...bodyguard Encik Awak jugakkk..huuhuh..Encik Awak wat pape ngan aku siap dia kasi report sama Mem Besor Ganu Kite...heheh

** aksi yang diaturkan oleh aku...biasa ar aku kan perancang gambo terlampau..Encik Awak i pollow jek...hehehe...one two three ...jangan pandang belakang



6 comments:

Emynz said...

kat mane rumah ni weh

Eri-chan said...

lawala umah cik Muzz...sesuwai la dgn position dier...ko berangan takpe,usaha kena gak...

:: vErde+hAzizi :: said...

u sgt sweet!
insyaallah aminnnnnnn mane tau u ade banglo one day leh ajk i posing depan kolam ikan u plk

daela said...

aduh...sukanya aku nok...boleh berendam kat kolam..bosan2 berendam dlm kolam, p dok kat air terjun lak..ahahahaha..

en.awak said...

tul tu insyaallah ada rezeki tuhan bg kat kami niee ada laarumah cam tu
heheheeh

apa pun yg penting bahagia tak kira rumah besar tau kecik...heheheh

Aida78 said...

i sukalah tgok blog awak selamat kenalan walau pun x kenal heheheh....

Google