THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 October 2009

Diamond Are Forever...ehh BFF (Bestpren Forever)

Hari sabtu ritu mmg hari makan-makan sampi buncit..sana sini gi open house...mana jemputan yang jemput aku cuba untuk pegi juga...singgah menyinggah pun jadi la..paling wajib aku gi open house Zura..collegematte aku...tetiap tahun mesti pegi..tak sempat aku nak bergambo ngan dia..sibuk makan je..dah le sesedap..aku mentekedarah ngan Encik Awak together dah tak pandang kiri kanan...sedap nya pasal la tu...di kesempatan kat situ mak jumpa my BFF (Bestfriend Forever).. comolot nya la...Haslinda aka Linda... wahh rindu giler mak ngan dia ni..bkn senang nak jumpa maklumlah surirumah tangga yg cemerlang...aku ni sebok ngan bangun pepagi buta gi keje..best tul duk umah....habis open house aku singgah umah parent dia..mak ayah dia sibuk duk tanya aku mana...aku pun rapat gak ngan family dia ni...rindu aku le tuuuu...huhuhu...
Dipendekkan story BFF aku ni dah sepasang anak yang comey....geram aku nengok....lepas rindu aku dapat jumpa...lama dek non tak ketemu...body makin maintain ni..aihh tak leh jadi..dulu sama je nbambam macam aku...taraaaaa sekali lepas kawen macam anak dara uolllssssss...banyak story mory ok ...maklum la story tersimpan kepam...potpet..banyak story ok kami berdua dolu-dolu...hehee..paling kelakar dia adalah orang tengah aku ngan secret admire aku dulu time kolej...sekali berkat mulut masin Zura..sekali mmg betul orang tengah yang ketemu jodoh ngan secret admire aku yang sekarang adalah suami nya yg tercinta....ehhehehe...sudah jodohmu yang...mak skrang ada Encik Awak...hikmah tau kahwen di usia hujung 20an..ketemu pria idaman tersayang tercinta....I love u Encik Awak..opss lari topik....takpe linda kita diamond forever ehhhhhh bespren forever....love u fren...



5 comments:

daela said...

ahahahaha....sib baik aku x suka cinta2 masa sekolah dulu nok...single-mingle jer..haaa....dasyat nya..

Nadine said...

Ape lagi Mimy...cepat2la ikut jejak langkah ur BFF. I pun tak sabar nak tgk u naik pelamin, dear :)

POSH76 said...

cepat2 tawen tau...hehe

Mimy Hamid said...

daela : bkn sekolah daaa...dahbesor skit..alam kolej kan ke remaja..

Nadine : akan ku jejak...tunggu

POSH76 : baik la...nak tawennnn!!

kella said...

hohoho.. entry nih takde Encik Awak.. hehehee

Google