THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 October 2009

4 by 4 +1 = 5

Date : 1/10/2009

Venue : Old Town Yap Kwan Seng

Participant : 4 by 4 +1 = 5
(Intan + Firman , Diana Mary + Mie + Delisha, Ash + Masrina, Aku + Encik Awak)

Description : Sessi ketemuan 4 by 4
fourth wheel drive ...meredah jem giler dari bangsar ke area KL...kesengalan + ketensionan di dalam kereta...nasib baik bodyguard ku memecut ke tahap impak maksima...happy ketemuan kamu kamu itu...reveal secara live Telecast telah berlaku...amacammm sangat berpuas hati ke semuaaaaaa???? next ketemuan lagi????..


** The Guys


** Hey Ladies with the Baby Delicious

""(Eh, Eh) There’s nothing else I can say
(Eh, Eh)"..Lady Gaga










20 comments:

busyuksayang said...

wah!! so sweet la dear :)

Emynz said...

comel.

POSH76 said...

bestnyer gathering camni...romantisnyer hang dgn En AWAK...hehe

d.a.m.i.q.u.l.a said...

mamat baju belang tu available lagik ker wakakaka gurau jer

tHEoNeANDoNLy said...

ehh sekali pandang mcm syuk klu jadi abg la...hehe

Nadine said...

ini sessi bawa berjumpa geng GXIX (betulkah no. ini??) lah nie eh. mana yg lain2, tak cukup korum nie..hihi.

TinTaDariHaTi said...

Wahh gitu.. Masing2 sdh bpsangan..

Mimy Hamid said...

busyuksayang : yer ker macam mkn gula-gula tak??


Emynz : comel mcam kanak2 ribena ke


POSH76 : ini romantis ke?? idak le

en.awak said...

romantik kerr ktaorg berdua.thanks coz kat kitaorg romantik.baby boy gan baby girl yg bolat memang laa nampak comel hehehehe...

Mimy Hamid said...

d.a.m.i.q.u.l.a : nak kena hempuk tak ngan bini dia tudung biru tu..heheeh


tHEoNeANDoNLy : eh tak la..sekali imbas je la

Nadine : tak rasmi la ngan gxixg..saja lepak je

Mimy Hamid said...

TinTaDariHaTi : kami je br berpasangan..yg lain dah basi lol..hehe

en.awak : syg..kemain yer org puji..kembang bontot la tu

en.awak said...

mimi : bukan bontot laa ayg tp pipi dah temban gila dah org puji....hehehehhe

Mimy Hamid said...

en.awak : tarik pipi kang makin labuh

en.awak said...

mimi : memang dah tarik pun ayg hehehe.,....

puteri intan said...

oit!! amboi limy..sedapnyer ko ngater kan kitorang ni dah basi eh? aku fresh lagi tau...wakakaka

weh...ni semua bukan gambor dari kamera aku ker? budak2 lain tkde kamera ke mlm tu eh?

Mimy Hamid said...

en.awak : hahaha..habis susut


puteri intan: mmg kamera ko le...opss basi ke...nasib belum..ihihi

Eri-chan said...

kemesraan kemain...

Mimy Hamid said...

Eri-chan : bak kata orang.."mesraaaaaaaaa"

kella said...

cam sangat sesuai jer korang berdua.. cam ngam giler jer..
cam ader iras2 jer...

ehem..ehem.. ada jodoh latu..

d.a.m.i.q.u.l.a said...

ops akak tudung biru,sy gurau sajork T_T

Google