THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 December 2010

Bersiap Siap Sebelum Majlis

Sebelum nak bersanding kena mekap dulu....aku mekap kat umah je...before nak sanding kul 1.30 ptg kan...Encik Awak pun bersiap sama gak...hehe hamboi...dah jadi laki mak okehh time ni....leh la sebilik...wakaka...hmm gambar makeover sanding tak sempat snap la...semua orang dah ke dewan..tinggal pengantin je tengah duk bersiap....beserta photog....tengah bersiap banyak dalam kamera photog...kemain dia shoot dari start mekap sampai la...kesudah....

Actually kak wawa datang agak lambat untuk menyolek...dalam kul 12 tghari la...aku dah gelabah siput...huhuuh..nak menangis pun ada...tapi as i say dia pro okehhh...tak yah gelabah...dia tau keje dia....rupanya kejap jekk dia touch up...kul 1 ptg camtu dah siap...legaaaaa....dan ada kengkawan yang datang menjenguk ..Daela dan Sue sempat singgah ke umah aku nak berposing sesama...tengkiu korang....dan Kak Bai TM singgah jugak..katanya kat dewan sure tak dapat snap...heheh...


final touch up pengantin oleh kak wawa...

aku nak sanggul tinggi kat kepala....nak pakai crown nya pasal....

hasil mekap fresh in the oven after mekap...masih tebal lagi time ni

ini Kak Bai TM....kita snap sesama kang kat dewan tak dapat...heheh comel je statement

mereka berdua...dulu tunang pun diorang datang...skrang kawen dtg umah....mekasih Daela & Sue

sessi posing berseorangan ...overrrrrrrrr

ehem ehem ...gambo ngan husband ...posing la dulu...gitu la jadi pengantin kannnnn













Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

5 comments:

Softtouch [Hanim] said...

cantik n meletoplah kak wawa make up...mmg pro...serius mimi...sgt cantik tau kamu...

Amy Abdul Rahman said...

lawaaa lah akak! :)

Eri-chan said...

aku x puas hati x dpt bergambo dgn ngko nok..

kella said...

comel! gebu giler mekap dia! cun! lawa je cam kena je kaler silver baju korang kan.. :)

::Destinasi nurfadhilah :: said...

tahniah dah selamat tukar tittle kpd isteri..sy follower baru..hihi..mule2 saje2 je bace tp pastu rse best lah.awak ni jujur bercerita. sy harap sgt bole jd camtu.xde la asik mkn hati je kan..
semoge bahagia hingga akhir hayat..:D

Google