THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 December 2010

Hantaran 11 Dulang - "Pillow Floral StyloLicious"


Mempersembahkan senarai 11 dulang hantaran pihak perempuan kepada pihak lelaki yang telah diberi nama "Pillow Floral StyloLicious"...pehh nama tak henggat..padahal hantaran biasa biasa aje...hehehe..seperti diceritakan before hantaran ini adalah ilham bantal yang dijahit dan di hias bunga....rujuk entry ini...



Final touch up telah di buat oleh Mak Su dan Ekin...mereka berdua sangat gigih menyiapkan mencantik, menserikan hantaran ni...tambah sikit apa yang patut...tak yah sarat sangat sebab hantaran ni dah penuh konsep bunga bunga yang sarat....


hantaran disusun tepi katil setelah final touch up

11 dulang di susun di dewan depan pelamin..ohh nicee
----------------------------------------------------------------


Senarai 11 Dulang Barang Hantaran

1.Set Jam CASIO EDIFICE dan Cincin

2.Kasut dan Stokin POLO

3.Wallet dan Tali Pinggang POLO

4.Tshirt RENOMA dan Kemeja POLO

5.Set Perfume KENNETH COLE REACTION

6.Tafsir AL-QURAN

7.Kek Lapis Gulung

8.Coklat CADBURY 2 Tin

9.Bakul Sirih Junjung

10.Sejadah

11.Bakul Berisi Buah Buahan Campur



p/s : barang barang tak la sebranded mana pun yerkkk...yang penting ada barang dan pilihan di pilih oleh Encik Awak sendiri











Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

10 comments:

liyana said...

cantik.. nmpk mewah gitu.. mcm ditempah.. hehe

Softtouch [Hanim] said...

cantik..bunga tu nmpak mcm fresh flower...

Khumaera Ismail said...

chantek bangat~!! =)

Queen said...

bunga tu seyes nampak macam fresh flower...hahhaha.. =)

ala mimy..seadanya..tak payah branded2... kadnag orang ni branded la bagai.. tapi hakikatnya pi keje pakai selipar jepun.. handbag cecantik..baju lelawo simpan je dalam lemari.. =)

Nik puas hati dgn semua barang hantaran nik.. dalma seathun..semua dah puas dipakai..hhahahhahhahhaha

ratusiput said...

cun nokkkk hantaran ko...tergoda aku..ehehe...

farahfatihah said...

wahhhh semuanya floral!! cantik la!!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

branded tue xpenting nok..yang penting hantaran ko cantik meletops...mak sookkaaaaaaaaaaaaa

kella said...

wah.. buat sendiri je nih? huh cantik...
aku berkenan sungguhdengan buahan tu.. huhuhu

-aNida OtHmaN- said...

ada apa dengan JENAMA....yg penting ikhLas dan BEKENAN di hati....

pssttt kakmimi, nak bisik nie....CHANTIKLAAA deko hantaran..bekenan laa saya..

Shu Shinju said...

wah..cantik..nampak cam fresh flower gitu... nak tiru boleh??? hihihi..

Google