THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 December 2010

Official Photo by Kerengga Hitam...

Habis majlis sempat jugak buat shooting outdoor with official photographer kami...KERENGGA HITAM ...ini pun dah termasuk dalam pakej yang aku amik....plan asal mau ke Bangunan Sultan Abdul Samad depan Dataran Merdeka tu...hmmm sudahh lupakan niat yang hot hot shit tu......tak de makneeeeeee nyaaa....siap sound Bro Azlan .."bang..cari dekat dekat sudah lah..tak tahan penat la"...uwekkkkkkkkkk...


Jadi pengantin penat wooooo...majlis habis kul 4 pun aku yang tak setel...secepat kilat nak setel kan outdoor ni...pehh tak tahan tak tahan...aku yang hantu posing ni pun rasa give up...sudah la malas nak posing posing ni..huwaaaaa nak balikkk...tapi terbalik pulak kat Encik Awak...dia jadi giler posing pulak...kah kah....then finally pot dekat dekat pun dijumpai...tak jauh pun...rupanya ada tapak pembinaan terbengkalai...lokasi ini jadi pilihan untuk menampakkan klasik...ahh macam macam la ko ni...sapa nak tengok gambar OP jommmmmmmmmmmmmmmmmmm scrolllllllllll




main cak cak pulakkkkk....ini kat sekitar dewan lagi....


siap ada adegan tangan tutup kengkonon berkissing bagai la......


sudah sampai di bangunan terbengkalai...cak lagiiiii


eh terbalik...ni kat sekitar dewan lagi...kekdahnya gamba kahwen nak bercium je la keje nya...hehehe


lalalala sambil membetulkan rantai...effect kat air gitu


padahal time ni tengah duduk kepenatan...ini pun jadi gak kannnn..PRO tul





Ini jugak...adegan yang tak disangka...tengah jalan berpimpinan nak balik dan telah di snap


di celah bangunan terbengkalai....aku posing gitu sebab tak tahan penat tu tadah ke kat badan Encik Awak


candid lagi...tengah duduk kat kerusi buruk ni..tetiba Bro Azlan sound...bhgn tambahan tang tangan la...saje jee tambah perisa





ITU SAJA YANG DIKONGSIKAN OLEH OP PHOTOG...BAWA BERSABAR...ALBUM SIAP AKU PUBLISHED....EWAHHHH








Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

6 comments:

Shu Shinju said...

nice... walaupon penat..gambar still nampak cantik...

Iena said...

cantik nok!!!
nak lagi!

Eri-chan said...

gambar candid ko cantik nok.. nak tgk laaaaaaaaaagi.

Kaseh said...

more piccas pleaseeeeeeeeee..

kella said...

best! best! sume gambo cantik! suke ler ko tenggek kat bahu dia tu! i like!

Softtouch [Hanim] said...

wa...cantik cantik cantik..terbaiklah op mimi...

Google