THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 December 2010

Ke SPA Semula Untuk Final Batch

Hari tu aku dah pegi jejak SPA untuk 1st Batch di entry sini...kali ni kena come back semula untuk final touch huhuhu...aku pergi before hari nak nikah......hari tu first batch dah siap buat facial, sauna, mandi susu...kali ni nak buat urutan dan  lulur pengantin, dan mandi bunga....aku cuti seminggu awal before kahwin ...pehhh so stresss sesangat...tak nak cakap camner... ngan badan aku lenguh lenguh...mak aku la duk bising gi SPA rileks kan badan...kalau harap aku memang tak sempat la...risau menjelang kahwin teramat beb...terima kasih emak ku kerana memahami kestressan anak mu ini....okeh jom layan gambar


weeehooo i'm back to D'BELAI SPA again....


seawal jam 11 pagi aku dah sampai sini...amik kesempatan snap gambar atas katil urutan la...adehh tak sabauu



bersedia dengan towel ,,ready badan nak kena uli uli urut ni...okeh masa untuk menanggalkan baju apa yang patut..bogel time...hahaha


selesai sudah kena urut lulur..masa nak bermandi manda bersama bunga bungaann,...peh tirai dbuka...

sempat menelepon tunang time ni...gaduh time ni pun sempat buat muka senyum...huhuh


pehhhhh tengok air bunga ni tak sabau nak terjun mandi ni...pastu feeling puteri bersiram ...heavennn siot..jangan lupa baca selawat dan niat yang baik baik...Insya Allah


eh ada limau tersembuyi sebalik mandian itu..limau ini gunanya untuk di gesek pada kulit kasi harumm...pehhhhh

Muka baru bangun tido dan kesegaran menjelma....pehhhhhhhhhhhh memang best siot...sampai bunga pun terlekat kat leher lagi...segar n fresh nya pasall

bersama owner D'BELAI SPA...thanks Elin for your treat... nice spa...dah kenal macam kawan kawan lak kita ek...next time akan jengah lagi..

ini business card D'BELAI SPA.....try la ...bestttttt

Oppps tak lupa hadiah kahwin pertama aku dapat dari D'BELAI SPA...mekasihhhhh


"Mimi dan Pasangan..Selamat Pengantin Baru, Semoga Berkekalan Hingga Akhir Hayat..Tulus Ikhlas D'Belai Spa"






Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

7 comments:

-aNida OtHmaN- said...

kakak...beshnyaaaaaaaaaaaa dh lama tak masuk camginik KOLAM...wooo kalO dapat buat nie sumeee memang besh....refreshh badan....segala urat baLOoq sume kendur jaaa..heheheheh

besh..besh dapat hadiah lagik....

POSH76 said...

kelasssla tempat ni terasa ingin dibelai...boss dia pun nampak baikla...lagi bess

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya di belai2......

ratusiput said...

kalau dh kawin leh tak g tempat2 camni... :)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...xpernah pegi spa...nmpak mcm syiok jer...

Eri-chan said...

bestnya kau mimy..tapi dia fail mengurut la beb.

Ann Ishak said...

aku pulak pegi minggu depan

Google