THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 November 2010

Rasa Ingin Membelai ,Terbelai & Dibelai - SPA Batch 1

Sekarang aku dah start proses manja manja..nak di belai...simptom simptom itu sudah ada...itu tanda nya...badan kena menyerah diri ..auwwww....aku rela menyerahkan diri ku asalkan kepuasan diri dijamin...pehh sudah ayat monolog tak hengat....dasar bunyik gatal jekkk....hehehe..tapi memang pun...gedik nak manja ngan Encik Awak tak dapekk nak nolong...maka dengan itu pegi SPA je la....

Yeayy masanya sudah tiba nak rileks santai...ini adalah dalam senarai salah satu checklist kahwin..lalala..ada beberapa minggu nak dekat majlis ni...kena la kasi sental badan...berkerak daki terkumpul ni..nak buat sendiri dasar pemalas...nak jugak orang buat kan...tang tangan orang sental tu best wehhh....layannnnnnnnn...memula nak buat the whole day spa...tapi aku rasa lemau pulak nak tunggu lama ..so aku akan buat tetiap minggu ...minggu ini adalah FACIAL dan SAUNA saja....


Aku amik pakej SPA di D'BELAI SPA kat Taman Sri Gombak..dekat je ngan umah...dan murah jugakk...antara pakej nya adalah :
(1 week session / RM170)
1x Facial Treatment
1x Herbal Sauna
1x Body Scrub (Coffe, Cocoa, Coconut, etc)
1x Body Moisturizer
1x Flower/Milk Bath
1x Collagen Soothing Eye Mask
Free : Foot Jacuzzi, Herbal Tea + SPECIAL GIFT




dan diiringi 2 orang dayang merangkap BFF yang sudi nak temanRatu Sehari ke SPA...thanks korang...dari ampang dorang dtg tauu...kesempatan sesama menyental badan kannnnn...


Bergedik santai depan banner SPA menunjukkan tanda bukti sebelum kawen gi sini...hhuh nakjugakk


D' Belai SPA namanya dan aku pun rasa nak ber belai belai gituuuuuuuu.....bak kata ELIN owner SPA..pakej aku amik masa 4-5 jam..mak aii tak sangguppp..so aku pilih nak datang setiap minggu...


SPA ni menggunakan produk dari TANAMERA..pernah dengar??

bahan bahan untuk lulur atau body scrub...hehe opps harap maaf hari tu bukan aku yang buat..tapi si ANIS yang bikin...aku nak buat dekat dekat majlis baru lah daki berkerak hilang...seri putih suci terus body


okeh aku nak baring nak bikin facial dulu...bersedia utuk tido...kroohh silap haribulan leh berdengkur ni..si ANN pun terjoin buat facial



sementara si ANN buat facial dulu aku nak buat sauna...sauna ada kat umah aku malas nak buat..tetiba kat SPA ko rajin pulakk...saja je kan body minta service berduit je...




bath tub untuk mandian...takpe minggu depan kita bikin mandi pulak...ada yang nak tengok ratu sehari berendam...nantikan 2nd batch next week yer


tengok jam menunjukkan jam 4 ptg..barulah nak setel..padahal jam 2 ptg dah sampai....2 jam tauuu...baru buat 2 benda je......lebam weh...inikan kalau aku buat semua sekaligus...tak tahan ..baiklah aku buat first batch


ok dah setel...dihidangkan teh halia madu....kasi buang angin...


kita minum dulu...muka fresh la sangat....baru bangun tido weh setelah ketiduran tak sedar diri kena facial...pehhhhh tetiba rasa muka berseri tak nak basuh pulak...huhuh








Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

7 comments:

Eri-chan said...

hahah kalau letak gambar kau tgh baring atas katil tu mmg dosa weh....
ahahahahah....

liyana said...

aww bestnye kak mimy... seri pengantin suda terserlah.. hihi cayok2! :)

E=mc² + Q said...

kak mimy!!!!

another 2 weeks and 1 day to go! atau untuk mengecutkan urat2 perut, dipendekkan citer, ada 15 hari lagi!!!

waaa...sedar tak sedar!

nanie nak wish awal2, nak jd org pertama dr yang pertama;

welcome to the club bebeh! :D

semoga semuanya selamat, aminn~~

ratusiput said...

eh murah tu 170 byk item cenggitu.kat jb ni kalau ade mau tetiap bulan aku g.ni nan ado.scrub smato2 jo dah 99 hengget plg murah...

noradzlina.kamdani said...

best nye....

POSH76 said...

Ini mmg wajib buat sebelum nak kawen makin berseri2 ko weeh!!!

Ann Ishak said...

aku hada gambo ko terbaring tu nok...nak ker keh keh kehhhhh

Google