THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 November 2010

Operasi Perpindahan Bilik Perantin

Pasal bilik pengantin lak...aku decide nak pakai bilik tido aku yang sekarang ni je...time tunang aku pakai bilik ni sajo...tapi mak aku tak kasi...suh tukar bilik...bilik yang besar punyeeeeee...mana lagi kalau tak bilik masterbedroom...oppsss sekejap je okeh...mak aku bagi chance duk blik besor seminggu dua saja pastu tak gheti gheti....hehehe...segan la pulak nak guna bilik tu...itu bilik mak dan abah aku...bilik aku agak panas la...nak rasa sauna meh la try duk jap tanpa kipas...fuhh tak tahan...bilik aku tu panas sebab kedudukan di tengah tengah...

Since mak aku dah bagi green light bilik depan utama as bilik perantin..wowwwww sangat la suke..bilik depan sangat besar punye ..dah la leh muat dua katil lak tu...gempak tak...bilik tu juga kitaorg suka melepak adik beradik nak amik angin luar kat balkoni luar memalam buta...harus aku ajak kengkawan aku melepak bilik perantin...kengkawan ku yang berkenaan sila datang tido terus...arahan dari perantin adalah wajib!!..huhu

dinding hijau masa tunang nok...giler gelap...abah aku bising aje...katil sudah alih..TV sajo belum


Kecik je bilik aku ni...bilik tengah nasib lah..konpom tersepit...tapi ngam ngam leh muat set katil


bilik utama dah kosong...sila park katil disini


Buat buat sibuk je...hahaha..padahal tukang sebok je jadi tukang susun atur


wah mak sedang mengemop...sangat rajin la anak dara ni...bini sapa la ni


Tu dia katil tegak berdiri tunggu masa nak landing atas katil



Eh lelaki ini....iyer Encik Awak le orang kuat sebalik kemas mengemas ni...



susun jangan tak susun....nanti jadi bilik bersama jugakkkkkkkkkkk wlupun sementara saja :((


Jam 7 menunjukkan segala katil sudah di alihkan...phewww aku tengok pun penat ..itu belum lagi yang tukang angkat dan susun...dah jangan banyak cakap....gi mengemas...adehhh menangis tengok



SILA TUNGGU DEKO SETERUSNYA BILIK PENGANTIN NEXT CHAPTER KEY...
SEKARANG REVEAL BASI LA BEB









Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

9 comments:

daela said...

wao......x lama lagi...sonoknya...bilik pon sedah bertukar...

Shu Shinju said...

besonye bilik... cam deko bersama eric plak.. so kite tukar deco bersama mimy...:)

ratusiput said...

aku leh imagine kepenatannye nok...b4 ni ok lg kate org semagat.sok nk pindah balik after 2 week amik ko!ehehe..

POSH76 said...

bertuah hang dapat EN AWAK rajin tu...tak sabo nak tengok hasilnyer hehe

cik xxx said...

mimy,
berusaha lah anda ke gerbang prkahwinan. ngeh!

Nailah Azman said...

masakkkkkkk nak mengemas !
nasib ade EN AWAK yang mmg rajin . :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nok...amani nak tumpang tido bleh??? hahaha..

-NiD's- said...

tak keciklaa bilik kakmimi..besaq tuh...wah makin dekat hari bahagia..makin teruja kan kak.....beshnyaa bikin keja sama-sama ...

Softtouch [Hanim] said...

wa..dah start dah operasi bilik prangtin..ni lpeas deko2 nie mesti cantik nie..xsabar nk tgk..

Google