THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 November 2010

Georgetown White Coffee Bukan Kat Penang Je Ada...Ini KL Mari...

Berbrunch sudah..Bersoping pun sudah...konon tak nak lunch la...caya ke?? sudahhhhhhh..tetiba tengok jam baru kul 3 ptg..tapi masing masing muka dah tahap 50 sen lapo bebenor...dah nak gerak balik tu sempat la nak gi Cosy Place Wangsa Maju tu..tapi tak de surau lak...jadi patah balik gi cari tempat dekat mana lagi Wangsa Walk Mall...kat situ memasing dah tahap ngantuk tak sudahh...mencari pot mengeteh lagi...adehhh kopitiam la pot nya...mana lagi...nampak Georgetown White Coffee KL mari...bukan penang je ada KL pun mari...oh yer...sini adalah potfavvy Neena, Awien, Iena, Za..kan kan kan...okeh aku nak try gak pekena ngeteh kat sini...


nak snap nama kedai tertunjuk kipas berputar...best weh..dah la tgh hot panas angin kipas lak bawah kepala mau ko tak tido time tu
macam dah kwajipan je aku kan mesti nak snap gambar menu..cehh

Air aku dah sampai dulu...Ice Lemon Tea penghilang dahaga....tekak meronta haus wehh

Syereen sms laki bagitau report ...hehe mestilah weh lesen lepas terbaekk ni..


sejuk dan panas bertemu jadi apa?? hehehe...

1 rojak dikongsi bersama...ohh heavennnnnnnnnnn serius sedap....tak cukuppppp

sudah bertukar lokasi di dalam...kat luar ada orang merokok...tak leh bauu

paksa rela pekerja dilakukan lagi

kerahan tenaga pekerja ke kiri pulakk ..cari pot lawa

dan lagi paksaan snap...hehehe nak buat camner semua tak nak pegang kamera tu...muka mau masuk kamera laaaaaaaaa






Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

7 comments:

-NiD's- said...

hahahhha...akak bg TIPS dak kat pekerja yg sudi amik pic akak N the gang....saheh pekerja tuh sengeh=sengeh kan..sebab tgk WANITA vouge sedang beraksi sakan..hihihhh.....

CUNlaa sume...takyah dh nu mai GEORGETOWN..Kl pn dh ada KLON GEORGETOWN..hahahahhaha

ratusiput said...

ade bape hari je lagi nok utk ko menghabiskan hari2 anak dara ko...hehehe...

Eri-chan said...

haha..malam tak dpt tdo tau sebab minum white coffee tu

Softtouch [Hanim] said...

mimi nampak berseri sgt...shining2 ghitu muka tu...

mmg leh jd duta kopitiam mimi n the geng

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nok..ko berjimba saat2 sebelum bergelar isteri ke nok...cayok2...

SURIA AMANDA said...

seronoknya...dah lama x keluar dgn bff mcm ni..

kella said...

cantiknya gambar ko bersama segelas air tu mimy! serius.. sila percaya!

Google