THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 November 2010

Yang Tersayang Kat Noodle Station

Cerita besday lagi...tapi kali ni yang tersayang pulak...bagila chance berdua duan pulak...rasa macam lama pulak dah tak dating berdua...lama la sangat kan...iyerla selalu kalau dating sure ada ramai rombongan follow...kali ni nak rasa macam zaman bercinta pulak...dulu masa memula cinta cinti suka jejak memana soping mall pastu dating tak hengat...sekarang macam kurang kan...yer la dah nak kawen pun...more fokus benda yang tak setel lagi ni...jumaat lepas jugak....

Encik Awak bersuara nak ajak pegi Mid Valley...tepat kul 5 ptg...Encik Awak dah terpacak pickup kat bawah opis...pegi pun bukan sekadar dating tapi nak pegi cari barang hantaran Encik Awak ada yang tak cukup...mamat ni cerewet nak mampsss...sangat sangat....last last semua tak berkenan...hadoi...harus bagaimana lagi aku nak cari ni?? (ayat BM yang bagus tak??).....barang nak cari pun nan ado...

Encik Awak ajak makan makan celebrate besday ...tapi kek takde pun..hehe..takpelah..aku pun muak makan kek..(ayat sedap kan hati gitu..)..takpelah aku paham sangat keadaan tunang aku...aku tak minta apapun...dia dah bawa aku makan pun aku hepi..


Sebenarnya tak plan pun nak makan kat NOODLE STATION...kedai noodle ni kat tingkat atas sederet Reject Shop..sebab aku merayau atas dulu...pastu baru nak gi makan best best kat bawah...ingat nak gi The Garden...tapi harap maklum tunang aku tekak melayu....tekak western memang tak leh masuk tekak dia...aku pun macam nak try kedai noodle ni..dah la tak ramai orang..rasa privacy sangat kalau nak berduaan...deko pun cantekk..set la kita choose tempat ni untuk makan...kasi try...hmmm so far ok ok aje...tapi serve sangat cepat...yerlah kedai tak ramai orang...kat sini food western pun ada gak...yang penting moment berduaan tu paling best...tengkiu Encik Awak...lama sangat kan tak dating...jumpa lain dating lain okeh...hepii nyaaaaaaaa


menu noodle station ...aku belek nak dekat setengah jam...apa aku nak makan pun tak tau...semua aku nampak sedap

bila resit keluar bermakna makanan akan sampai...weeeeeeeee...nak makan nak  makan

akhirnya aku pilih noodle tomyam...rasa macam makan maggi tomyam goreng...hehe..Encik Awak nya food aku tak snap..tak sempat snap dia dah ngapp..iskkkk dia makan Nasi Goreng Tomyam..sedapppp...aku tumpang sekaki...


air panjang aku punyeee...Blue Sea Love (Longan, Blueberry, Yogurt) air pendek Encik Awak punyee..Mango Snow (Mangga blended, Nata De Coco)

motipp air pendek kat aku? hehe apa Encik Awak suka mesti best....aku conquer

Encik Awak buat muka masam....tak sukeeeeeeee....please la senyum..serius je tauu
Again....masam mencuka jugakkk....hehe...barang hantaran dia tak dapat dapat

habis?? licin?? motip nak kata tak sedappp.....hahaha...kaki lantak tolak batu kayu je

dating berduaan euwwww...auwwwwwwwwwww....lalala


suh pekerja kat situ amik....blur nyaaaaa...baju aku terjongket pulak..cam pompuan ngandung...


last picture snap...ohh sharp bebeh..i like...aku pun suka pic ni...look manja manja gitu...









6 comments:

Mimis said...

Sedap tak noodle tomyam tu? nmpak mmg best la.. nnt nak g try gaks laa.. :)

NeenaAnuar said...

adoi beb... merembess air liur aku tengok air Blue Sea Love ko tuh! nak kene try nie! hehehe...

POSH76 said...

tak pernah cuba leh cuba ni....beverage tu yang nampak heaven...EN AWAK tak mashem2 yer hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhhhhhh nok...aku suka yang panjang jugak..hahaha :P...sedapnya terliur aku...

JuJue said...

terus aku lapaq nak makan kat noodle station... gara gara tengok cik mimi makan licin pinggan.. haiiyaa lahhh jiwa kacau dah nih.

kella said...

ko dan semakin makin nampak suweet la beb ngan en awak tu.. ai like lor...

Google